Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10

Od: tom1* odpovědí: 12 změna:

Jaký máte názor na Windows 10? Instalovat nebo je lepší Windows 7? Děkuji

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Chvilu cekam , az budou vychytane chyby a kompatibilni programy :)

nevím na co čekáte, po updatu na Windows 10 mi fungují všechny programy, které fungovaly dříve, opravdu nemám problém :) chyby žádné nevidím

pataso*
hodnocení

2x

Ahoj, já udělal upgrade z W7 na W10 a pak čistou instalaci. Jsem maximálně spokojený. PC se mi zrychlilo - diametrálně a prostředí je velice podobné sedmičkám. Neboj a jdi do toho...

hodnocení

1x
Desítky jsou jenom přemalovaný osmičky. Vzhledem k tomu že jsem osmičkový paskvil smazal a nahradil sedmičkama, taky tak půl roku počkám co se bude dít. Počítám že do pár měsíců vylezou custom verze upravené do vzhledu a chování sedmiček, tak jako to bylo s osmama. Pak teprve přejdu.
praivo*

No to teda nejsou, mám je už půl roku a je to sakra rozdíl.

remisak*
hodnocení

0x

Včera jsem 10 nainstaloval a po spuštění jsem zjistil že některé starší programy jako například Stereo 2000 (domácí účetnictví) které léta používám nejde spustit přesto že v 7 bez problému. Schází, Režim hybernace, takže pokaždé vypnout. a určitě je toho ještě více ale je výhoda že pokud se vám nelíbí tak do měsíce po nainstalování je možná odinstalace a vrtit se na původní. Takže jsem opět na 7.

neinstallovat
hodnocení

0x

windows 10 je sám o sobě malware - když si to nepřenatavíš a necháš vše v defualtním stavu tak zaznamenává stisky kláves a posílá je k sobě + jejich marketingovým partnerům, loguje na jaké chodíš stránky a jak používáš prohlížeč, a další věci.

Tady v puvodní velikosti - s8.postimg.org/...

Windows 10

přitom stačí nebýt idiot a při instalaci, kdy se to na drtivou většinu těchto věcí ptá, to stačilo zakázat ;)

doplněno 01.08.15 14:19:

celé to zpracování obrázku včetně fotografií mi přijde jak od paranoika co chodí s alobalem na hlavě, aby mu někdo nepřečetl myšlenky...

rooft

právěš že se to neptá, ale nabízí viditelné tlačítko, "rychle dále" a je tam slabounce odkaz na pokročilé

co je ale problém je to, že i když zakážete vše co se dá, tak systém stejně odesílá hromady uživatelských dat na telemetrické servery, při prvním nastartování osmiček jsem u sebe naměřil celkem přes 400MB uploadovaných dat na všelijaké servery microsoftu...

praivo*

nepouzivat
hodnocení

0x

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]