Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Counter-strike

Od: link-in odpovědí: 4 změna:
hele mam problem chci hrat counter-strike no steam versi po netu a na nekterych serverrech musim mit cheating-death akorat ze ked ho pustim a rozjedu countera... tak mi to hodi chybu neco s half-lifem a nemuzu tedy parit po netu pac me to potom furt kickuje (necheatuju)poradte plosim.Linkin.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

wzcom
hodnocení

0x
Mas orig HL? jestli ne, tak nepocitej s tim, ze si zahrajes...
dallda
LOL ty si ale jenchytrejsi clovek, ze? a uplne vsechno vis a vsude si byl, hlavne ze se normalne hraje. Kdyz vubec nevis, tak se ani neozyvej.
Jinak k otazce: podle vseho jsem pochopil, ze hrajes countra 1.6 A asi budes neco vedet, takze dulezite je mit adresy od non steam serveru na ktere se pripojujes, jinde ti to nepujde ani kdyby ses rozkrajel. A pred samotnym spustenim hry spustis cheat death a snazis se pripojit. Pokud te to z nejakeho duvodu snazi vykopnout, neni zadny problem podivat se proc. A to udelas tak, ze hned po vykopnuti spustis konzoli, kde je napsan duvod vykopnuti. (konzoli zapnes, tim ze stisknes tlacitko pod ESC). Problem taky muze byt v tom, ze pouzivas starou verzi cheat death a proto te to nechce pustit do hry. Ale urcite se koukni do te konzole, kde to budes snad mit napsane.
wzcom
oka omlouvam se... ja sem cs prestal hrat tak pred pul rokem a tehdy se mi toho steama zprovoznit nepovedlo... je ale pravda ze to neznamena, ze to nejde, tak se omlouvam... nikdo neni dokonalej ;)
link-in
Ja nemam orig.HL a v te consoli to pise naky amx_languagesetup neb neco takovyho ja fakt newim

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]