Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Free rapid downloader - Java?

Od: kornel® odpovědí: 5 změna:

Zdravím...zkusím se zeptat jestli by mi někdo neporadil...měl jsem počítač ve kterém jsem měl program na stahování filmů - Free rapid downloader-roky to fungovalo v pořádku z řady 0.82 až na 0.94...najednou to přestalo jít---- program po aktivování udělal svojí tabulku jako vždy ale pak už nic/jezdil jsem po tabulce šipkou ale nic se nedalo aktivovat/ nebo po objevení tabulky počítač totálně zamrzl...zkoušel jsem hledat na netu a byly tam různé rady/dělalo to i jiným/--odinstalovat a znovu naistalovat,pak že to by mohla dělat Java takže to samé-dával jsem si tam různé verze Javy,ty původní jsen samozřejmě dával pryč.stahoval jsem to jak s oficiálních stránek a i jinde...čistil počítač ...prostě i nemožné a nic...pak jsem si pořídil nový počítač a vše bylo pár let v pořádku a teď naprosto stejný identický problém...na notebooku mi to zatím jede ale jak dlouho,že?Děkuji...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

mám verzi 0.9u4. Zkusil bych odinstalovat a nainstalovat .net framework, ten mám 4.5.1

doplněno 31.07.15 18:49: Za odinstalovani a instalaci nic nedáte...
hodnocení

děkuji za odpověď...ale tento program-balíček v počítači vůbec nemám a dosud jsem se bez něj obešel...

hodnocení

omlouvám se špatně jsem se díval mám 4...

Co firewall? Máš standartní windousácký nebo nějaký jiný? Možná budeš muset ručně povolit výjimku v přístupu na internet. Je možné že jsi při instalaci nové verze odkliknul okno firewallu a ten teď přístup na net blokuje.
hodnocení

firewal windous,tak jsem ho vypnul a znova jsem vše stáhl a výsledek je že mi v té tabulce toho programu Free rapid se místo šipky točí kolečko/asi stále načítá/teď píši tady a jsem se koukl jestli nějaká změna a místo tabulky tam v tom místě je teď kousek této stránky..a kolečko načítání tam se stále točí... tak zase budu muset restartovat ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]