Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Instalace windows 7

Od: paulo odpovědí: 3 změna:

Dobrýden,kamarád mě dal notebook kde měl windows 7 64bit cz..

nějak se mu to kouslo že už se ani po restartu nedostane na plochu...jen vyzkočí tabulka windows boot manager

1.insert windows installation disk and restart

2.choode your languege and click next

3. click repair your computer

když v biosu zadam podpora CD/DVD ROM F10 nenaběhne windows 10 ani windows 8 z hardisku...

nemohl by jste mě prosím poradit nějakou zkušenou věc...ja jinak vlastním windows 10 a jsem spokojený nadmíru...

s pozdravem pavel

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

3x
Zdravim,
nevím co přesně myslíte tou podporou CD ale musíte v BIOSu nastavit botovani z CD nebo USB (Flash disk) novější počítače už mají při zapínání možnost místo do BIOSu jít přímo do nastavení botovani většinou F12 nepletu li se po výběru CD musí být v mechanice samozřejmě instalační CD Windows 7, poté pc nenacita z harddisku ale z daného CD a měla by naskočit instalace Windows. Pokud botovani nastavíte přímo v BIOSu musí se po instalaci nastavit zpět botovani z HDD jinak bude pořád načítat CD. Jelikož nepíšete o jaký ntb jde tak nemohu poradit přesněji.
.
Hezký den NutT
paulo
hodnocení

Dobrý den,notebook se jmenuje hp pavilion g6.prosím o nastvaeni biosu pro podporu cd rom...

Děkuji všem...

Spustit počítač a okamžitě stisknout a držet klávesu del - delete. Měl by naskočit BIOS. Tam bude BOOT OPTIONS volbu cd romu musíte mít na prvním místě. Nápovědu jak se v menu pohybovat máte dole pod obrazovkou. Pak až se zadaří bývá většino volba F10 Uložit změny a odejít.
doplněno 31.07.15 19:16: Poznámka - doufám že máte instalačku taky 64bit při pokusu instalovat 32bitovou verzi přes 64ku většinou instalace kope a brání se.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]