Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi blbne počítač?

Od: madla* odpovědí: 4 změna:

Prosím zdejší rádce o radu, dnes mi začal blbnout počítač, acer, normálně jsem chtěla ho otevřít, ale nejde mi otevřít seznam, ani facebook. V těch co mám oblíbené jiné položky otevřít jdou, stále mě to hází na Firefox. Tohle je to co se mi tam pořád ukazuje,

Toto připojení není důvěryhodné

Požádali jste Firefox o zabezpečené připojení k serveru www.facebook.com, ale nelze ověřit, že tomu tak skutečně je.

Pokud je požadováno zabezpečené připojení, měl by server předložit důvěryhodnou identifikaci a tím prokázat, že se připojujete na správné místo. Nicméně, identita tohoto serveru nemohla být ověřena.
Co mám teď dělat?

Pokud se k tomuto serveru obvykle připojujete bez problému, může tato chyba znamenat, že se za tento server někdo snaží vydávat, a neměli byste pokračovat.

Tento server používá HTTP Strict Transport Security (HSTS) pro určení, zda se má Firefox připojovat pouze zabezpečeně. Z tohoto důvodu není možné přidat pro tento certifikát výjimku.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

nutt*
hodnocení

3x
Zdravim,
v první řadě jiný prohlížeč Firefox je dle mého názoru a zkušenosti úplně šílený prohlížeč propletený různými zbytečnými doplňky které jen zpomalují a zahlcují počítač. V dalším kroku projet pc antivirem a antispyware. A v neposledním kroku koukat na to co instaluji s různými programy a netukat při instalaci jen na tlačítko další nebo next! Většinou ale nejlépe pomůže kompletní přeinstalace systému.
.
Hezký den NutT

mako
hodnocení

3x

Prave naopak Firefox zadne doplnky neobsahuje,nataha si je tam sam uzivatel.

honzmalatny*
hodnocení

2x

Jiný prohlížeč-seamonkey

vyčistit-ccleaner

projet antivirem- např. avast

zkusit forum na viry.cz

mzxy*
hodnocení

0x

ještě doporučuji program "spybot" , případně defragmentaci pokud jí neprovádí systém automaticky a přestat konečně surfovat po stránách s erotickým obsahem

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]