Nejste přihlášen/a.
Mám kameru JVC GR-D760E.Prosím o radu jak dostat nahrávku z kazety do noutbuku,nebo na USB,kartu atd.DVkabel co mám zkamery,nelze do notase nikam připojit.Rád bych si prostě nahrávky ztáhnul.Děkuji předem za rady
stonek:
tak nevím, ale standartní video USB 2 zvládá s přehledem, navíc zde uvedený model kamery ve specifikacích FIREWIRE nemá uveden, jen USB a S-video.
že bych něco přehlédl?
doplněno 30.07.15 14:11:Tak beru zpět, jiné specifikace uvádějí DV výstup. Jen mi někdo vysvětlete, jak chcete DV výstup napojit tím kabelem z ebay, to bych chtěl docela rád vidět...
DV je standard firewire a USB je USB, propojit to kabelem moc dobře nelze. Takových instrukčních videí je na netu víc a všechny radí jak si do slotu PCMCIA, nebo ExpressCard koupit FireWire adapter, nebo od Pinákla videograber, s DV vstupem. To tvé video není o ničem jiném a taky je tam upozornění, že ten DV-USB kabel nebrat
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.