Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odinstalovat windows 10?

Od: momak03* odpovědí: 12 změna:

Ahoj neví někdo jak dám pryč z windows 10 zpět na windows 7?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

zformátujete HDD a nainstalujete W7

doplněno 29.07.15 20:36:

Tu zkušenost nemám - docela bych nevěřil, že se dá bodem obnovení vrátit zpět na původní verzi OS... Budu velmi rád, když to někdo vyzkouší a potvrdí následnou funkčnost.

doplněno 29.07.15 20:46: Já někde četl, a tuším to bylo tady na poradně, že se na nižší win nedostanete.., ale teď si čtu jinde: "Jinak to vypadá, že pokud se rozhodnete na všem PC upgradovat váš stávající Windows na W10, budete moci instalaci do jednoho měsíce vrátit zpět."Takže budu věřit mikimu... *palec*

Proč tak složitě?

doplněno 29.07.15 20:26:

Start - Nastavení - Aktualizace a zabezpečení - Obnovení - Přejít zpátky k Windows 7

doplněno 29.07.15 20:41:

To není bod obnovení, to je funkce v systému

momak03*
hodnocení

Díky moc už jsem zpět na win7 :)

kajka*

A mohu se vás zeptat jak jste to udělala? :) Jaká rada vám pomohla abych se mohla též vrátit na Win.10? mockrát děkuji za odpověd ...

natyart

Ahoj odzkoušel jsem tenhle způsob ( Start - Nastavení - Aktualizace a zabezpečení - Obnovení - Přejít zpátky k Windows 7 ) mám z5 win 7 všechny soubory jsou ok o nic jsem nepřišel a tímto bych chtěl velmi poděkovat uživateli mikihans

Děkuji

rádo se stalo, jen je potřeba vědět, že to jde jen do měsíce od přechodu na WIN10, takže pokud se Vám WIN10 nelíbí, tak zbytečně dlouho nečekejte, potom je situace o něco složitější (smazání disku a čistá instalace staršího Windows, případně obnovení čistého systému z recovery oddílu) - i když mnohdy je tato možnost lepší a máte zase čistý a svižný systém, jako když byl počítač právě zakoupen :)

veverka1102

Dobrý den, a toto by se dalo udělat jak, protože já jsem dostal nový notebook rovnou s Win 10 a Win 7 na něm nikdy nebyl, tím pádem se nemůžu přepnout zpět na Win 7. Proto bych potřeboval vědět jak ůplně smazat Win 10 a pak čistě nainstalovat Win 7 (mám instalační DVD). Pokud odpovíte tak předem děkuji za odpověď.

k2

Nejprve si na strankach vyrobce zjistete, zda vubec na Vas NB existuji drivery na W7.

veverka1102

Nevím kde to zjistím, můj NB: www.alza.cz/gaming/asus-rog-gl552jx-dm258t-d3538239.htm

Byl bych vám velmi zavázán kdybyste se na to podíval/a.

napa

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli po odinstalování windows 10 bude možné pak znovu Windows 10 naistalovat? Nějak se nám vypnul asi při instalaci Win 10 ---Win. Defender a nejde znovu zapnout. Tak jsme si říkali,že by jsme tu 10 odinstalovali a pak ju zkusili znovu na instalovat. Poradíte mi? Děkuji moc

momak03*
hodnocení

Určitě to půjde mě to pořád ukazuje že můžu ját zase na win 10

mi*
Zdravim
Defender bych neresil ten pracuje jen se zakladnimi definicemi antispamu
mam Spyware Terminatora pro Win.10 a jsem spokojeny

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]