Nejste přihlášen/a.
Ahoj neví někdo jak dám pryč z windows 10 zpět na windows 7?
zformátujete HDD a nainstalujete W7
doplněno 29.07.15 20:36:Tu zkušenost nemám - docela bych nevěřil, že se dá bodem obnovení vrátit zpět na původní verzi OS... Budu velmi rád, když to někdo vyzkouší a potvrdí následnou funkčnost.
doplněno 29.07.15 20:46: Já někde četl, a tuším to bylo tady na poradně, že se na nižší win nedostanete.., ale teď si čtu jinde: "Jinak to vypadá, že pokud se rozhodnete na všem PC upgradovat váš stávající Windows na W10, budete moci instalaci do jednoho měsíce vrátit zpět."Takže budu věřit mikimu...Proč tak složitě?
doplněno 29.07.15 20:26:Start - Nastavení - Aktualizace a zabezpečení - Obnovení - Přejít zpátky k Windows 7
doplněno 29.07.15 20:41:To není bod obnovení, to je funkce v systému
A mohu se vás zeptat jak jste to udělala? Jaká rada vám pomohla abych se mohla též vrátit na Win.10? mockrát děkuji za odpověd ...
Ahoj odzkoušel jsem tenhle způsob ( Start - Nastavení - Aktualizace a zabezpečení - Obnovení - Přejít zpátky k Windows 7 ) mám z5 win 7 všechny soubory jsou ok o nic jsem nepřišel a tímto bych chtěl velmi poděkovat uživateli mikihans
Děkuji
rádo se stalo, jen je potřeba vědět, že to jde jen do měsíce od přechodu na WIN10, takže pokud se Vám WIN10 nelíbí, tak zbytečně dlouho nečekejte, potom je situace o něco složitější (smazání disku a čistá instalace staršího Windows, případně obnovení čistého systému z recovery oddílu) - i když mnohdy je tato možnost lepší a máte zase čistý a svižný systém, jako když byl počítač právě zakoupen
Dobrý den, a toto by se dalo udělat jak, protože já jsem dostal nový notebook rovnou s Win 10 a Win 7 na něm nikdy nebyl, tím pádem se nemůžu přepnout zpět na Win 7. Proto bych potřeboval vědět jak ůplně smazat Win 10 a pak čistě nainstalovat Win 7 (mám instalační DVD). Pokud odpovíte tak předem děkuji za odpověď.
Nevím kde to zjistím, můj NB: www.alza.cz/gaming/asus-rog-gl552jx-dm258t-d3538239.htm
Byl bych vám velmi zavázán kdybyste se na to podíval/a.
Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli po odinstalování windows 10 bude možné pak znovu Windows 10 naistalovat? Nějak se nám vypnul asi při instalaci Win 10 ---Win. Defender a nejde znovu zapnout. Tak jsme si říkali,že by jsme tu 10 odinstalovali a pak ju zkusili znovu na instalovat. Poradíte mi? Děkuji moc
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.