Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Mám takovej divnej dotaz .. Mám NTB na kterém mám W8.1. Dnes má vyjít ta aktualizace na W10. Má bejt na rok zdarma, nebo co to. Když mi bude špatně pracovat NTB a dám obnovit částečně systém, tak mi vždy zmizne i ten W8.1 a musím jej stahovat znovu. To znamená, že když budu mít w10 a po tom roce dám obnovu, tak budu mít opět W8 a na W10 už nebudu mít nárok zdarma? To potřebuji nějak vysvětlit.
Díky
obnova do továrního nastavení je jako formát a nová instalace - tj. při užívání W10 můžete klidně rok testovat pro microsoft a pak se vrátíte k W8 - při řádném zálohování o moc nepřijdete...
doplněno 30.07.15 00:15:to je hlavní potíž - nový systém - nikdo neví, na co všechno to bude mít ovladače a na co už ne... takže starší kousky (jak staré?) půjdou do šrotu..
No a když budu chtít zůstat u toho W10? Je nějaká možnost si na USB dát instalačku, abych jej nadále mohla v PC mít?
Krásnej večer přeju, tak jsem to riskla a W10 nainstalovala. Biju se do hlavy...To byla chyba. Po tom, co mám ho v NTB, tak mi nefunguje interní mikrofon. Počítač ho rozpozná, ale ani na skypu, atd. nefunguje. Ví někdo v čem může bejt chyba? Jako kupovat zvlášť mikrofon opravdu nehodlám. Proto budu ráda, pokud budete mít nějaký tip, jak ho zase dát dokupy.. V nastavení mám vše dobře. Jak na skypu, tak i v ovládacích panelech.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.