Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak a kde dohledat záložky?

Od: flodur® odpovědí: 2 změna:

Zdravím,
nechtíc jsem kliknul na aktualizaci prohlížeče Mozilly Firefoxu. Nainstalovala se mi nová verze 39.0 a zároveň mi zmizela veškerá historie a záložky. Zkoušel jsem vše obnovit avšak bezúspěšně. Je nějaká možnost alespoň ty záložky obnovit.
Díky za případnou radu.
flodur.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, pokud nebyl dříve udělán export záložek do souboru, tak není z čeho provést import záložek zpět (pokud jste si tento soubor nevytvořil). Myslím, že už to nejde vrátit.

Zdravím!

hodnocení

0x
Teoreticky by mohl zabodovat nástroj na obnovu ztracených dat. Třeba recuva. Když přesně zadáte termín změn v počítači aby nemusel vyhledávat všechny smazané soubory tak by to ani nemuselo trvat dlouho. Teď jde jen o to, jestli nová verze úplně nepřepsala celou složku. První co bych ještě před tím pokusem o záchranu dat pustil by byl návrat do bodu obnovení. To by mělo vrátit počítač před provedené změny. Obnovení systému se spouští přes nápovědu. Nápověda klávesou F1

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]