Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stahování do tabletu

Od: radka1220 odpovědí: 24 změna:

Dobrý večer.Už dlouho stahuju na tablet filmy v avi,bez problému je přehrával a i když teď vyberu stejný formát,tak se při stahování objeví za avi,slovo bin.a tablet už mi ten film něpřehraje.Děkuji za radu.

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Viděl bych to tak že se soubor nestáhne celý a proto nedostane správnou koncovku. Souhlasí ti velikost s velikostí udávanou na dovnload serveru?
radka1220
hodnocení

Velikost souhlasí.Bin se tam hodí okamžitě na začátku stahování.Odinstalovala jsem přehrávač a znovu stáhla a nic

ctenar*

Tak tu koncovku .bin smaz :)

radka1220
hodnocení

:) Nedá mi to možnost to nijak upravit,ani před stahováním ani po

ctenar*

Predpokladam, ze se ten soubor nekam v tabletu ulozi a ze tablet ma nejaky ten Windows Explorer, kde se daji zobrazit a prejmenovat soubory.

windows explorer pod Androidem :-D :-D
Na tabletu se to většinou jmenuje správce souborů. Stáhnout se dá třeba total commander. Ten by měl přejmenování zvládnout. Pořád ale zůstává otázka proč to dřív fungovalo a najednou to blbne. Zkus doinstalovat VLCplayer nebo KMplayer a nastavit ho jako hlavní program pro přehrávání videa. Potom bude tablet přesně vědět čím položku otvírat a dá jí ikonu kuželu.
ctenar*

Zjistuji, ze podil Windows na trhu tabletu jsem VYRAZNE precenil *zed*

Nicmene ta myslenka na prejmenovani souboru je spravna.

Chyba nebude zrejme v prehravaci. Webserver uz to posila s priponou .bin

Jak presne uzivatel stahuje ty filmy? Z weboveho prohlizece? Z jake webove stranky?

doplněno 27.07.15 10:15:

Je ten TotalCommander pr/... porad freeware nebo to platilo jen pro verze 1.0x a ted je to shareware?

doplněno 27.07.15 10:18:

Uz jsem nasel poznamku v textu, ze je to stale freeware.

radka1220
hodnocení

Vzpomínám ši že jsem mazala různé soubory které měly místo ikony otazník(jako že nejdou otevřít.

ctenar*
hodnocení

0x

Muzes napsat odkaz na stranku, ze ktere ty .bin-y stahujes? Podle me se to uz .bin jmenuje a ty na to nemas vliv.

radka1220
hodnocení

Stahuju to z uložto.cz.Přesně hledám jen avi a bin naskočí hned jak začne stahování

tablet

Dej odkaz na Ulozto který v soubor to dělá a bude se o čem bavit

Nebo v TC na staženém souboru podrž prstíček a z nabídky otevřít jako vyber Video pak přehrávač a uvidíš

radka1220
hodnocení

tablet

Co se týče tohoto odkazu, žádný problém. Staženo do tabletu přes Chrome, přípona avi, normálně jde přehrát

hodnocení

0x

Tak v total commanderu nebo tak prepiste soubor aby koncil název na .avi.

traktor*
hodnocení

0x

Zkus použít jiný prohlížeč, např. UC BrowserSpoiler a nemusíš stahovat jen v .avi na tablet nádherně stačí i .mp4. Mimochodem když jenom přepíšete koncovku tak není zaručeno že to bude fungovat to je jako když vezmete koloběžku, připevníte na ní motor s vrtulí a chcete aby se na vodě pohybovala jako loď.

radka1220
hodnocení

:) :) Přepsání koncovky opravdu nefunguje

radka1220

Tak to vyřešilo tovární nastavení a vše funguje jako dřív *vtip*

kapee
hodnocení

0x

Hele u kamarada nastal stejny problem, poradil jsem mu to tovarni nastaveni ale problem stale pretrvava. Netusite kde je zrada?

radka1220
hodnocení

To netuším,nejsem žádný odborník :-D.Skusit ještě jednou tovární nastavení a přehrávač mám Mx player,přehraje hodně formátů

kapee
A nepouzivala jsi nahodou VLC player pred tim problemem? Nebo spis ten MX? Diky :)

radka1220
hodnocení

Měla jsem video player pro Android

petrpi
hodnocení

0x
Přejmenování pomůže. Z xxxxxxx-avi.bin - xxxx.avi.
mirka2626

mám tentyz problém..přejmenovat nejde..do pocítace se stahne normálně v avi do tabletu v avi.bin...a nelze spistit

misko
hodnocení

0x
Musí se před stažením změnit koncovka -avi na .avi

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]