Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer.Už dlouho stahuju na tablet filmy v avi,bez problému je přehrával a i když teď vyberu stejný formát,tak se při stahování objeví za avi,slovo bin.a tablet už mi ten film něpřehraje.Děkuji za radu.
Velikost souhlasí.Bin se tam hodí okamžitě na začátku stahování.Odinstalovala jsem přehrávač a znovu stáhla a nic
Predpokladam, ze se ten soubor nekam v tabletu ulozi a ze tablet ma nejaky ten Windows Explorer, kde se daji zobrazit a prejmenovat soubory.
Zjistuji, ze podil Windows na trhu tabletu jsem VYRAZNE precenil
Nicmene ta myslenka na prejmenovani souboru je spravna.
Chyba nebude zrejme v prehravaci. Webserver uz to posila s priponou .bin
Jak presne uzivatel stahuje ty filmy? Z weboveho prohlizece? Z jake webove stranky?
Je ten TotalCommander pr/... porad freeware nebo to platilo jen pro verze 1.0x a ted je to shareware?
doplněno 27.07.15 10:18:Uz jsem nasel poznamku v textu, ze je to stale freeware.
Muzes napsat odkaz na stranku, ze ktere ty .bin-y stahujes? Podle me se to uz .bin jmenuje a ty na to nemas vliv.
Dej odkaz na Ulozto který v soubor to dělá a bude se o čem bavit
Nebo v TC na staženém souboru podrž prstíček a z nabídky otevřít jako vyber Video pak přehrávač a uvidíš
Zkus použít jiný prohlížeč, např. UC BrowserSpoiler a nemusíš stahovat jen v .avi na tablet nádherně stačí i .mp4. Mimochodem když jenom přepíšete koncovku tak není zaručeno že to bude fungovat to je jako když vezmete koloběžku, připevníte na ní motor s vrtulí a chcete aby se na vodě pohybovala jako loď.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.