Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Televize v noteboku

Od: vasek8 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Ctěl bych sledovat české a slovenské televize v noteboku. Mužete mi poslat odkaz nějakého programu který bych si stahl z internetu? Nebo jaké jsou možnosti? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Záleží na tom jestli chceš sledovat televizi přes internet a být závislý na připojení nebo použiješ USB tuner DVBT. Příjem přes internet se nejlíp řeší přes XBMC, něco běží přes VLC když víš kde hledat linky. Tuner USB ti udělá z každého počítače normální televizi. Na rozdíl od softwérového řešení tě to ale zase bude něco stát. Nejlevnější čína se koupí kolem300kč na aukru nebo přímo v číně od12us $. Když budeš chtít záruku tak v českých obchodech počítej tak 800,-

luha*
hodnocení

0x

mujsoubor.cz/... ,ale musíte se zaregistrovat. Má všechny naše TV.

Nemohl bys přidat nějaký funkční odkaz, kde se lze zaregistrovat? Přímo na adrese, kterou uvádíš se po tom lidi pídí, ale odpovědi se jim nedostalo.

vklus
hodnocení

0x

Jo to by mě taky zajímalo když ty paka chtějí zavést placení televizních poplatků i za to, že mám počítač, tablet tak kde a jak sledovat normálně televizi

hodnocení

0x

Niečo som minule objavil,javí sa to ako funkčné,treba overiť,je tam verzia na skusenie.: progdvb.com/...

ProgDVB nic neřeší, to je v podstatě jen víceúčelový přehrávač. Zvládne v počítači přehrávat třeba satelit , i dvb.t ALE VŽDYCKY JE K TOMU POTŘEBA MÍT POTŘEBNÝ HARDWARE. Používá se dost i pro cardsharing ale i k tomu musíš mít satelitní kartu a parabolu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]