Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správce systému zakázal správce úloh

Od: krulis* odpovědí: 5 změna:

Ahoj

Nejde mi spravce uloh,když zmačknu ctrl+alt+delete tak to napíše:Správce systému zakázal správce úloh.

Přitom jsem to nezakazal.Kde to v nastavení najdu?.Diky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Proskenuj pc na bordel něčim na viry a spyware.

Dále koukni do registru- start/spustit/regedit na tohle:

HKEY_CURRENT_USERSoftwareMicrosoftWindowsCurrentVersionPoliciesSystem, měla by tam být položka DisableTaskMgr pokud má hodnotu 1 tak je zakázaný správce úloh (dej tam 0)

krulis*
hodnocení

No když otevřu Policies tak je tam jen Microsoft a nikde neni system

Ne, ta cesta je správně. Buď koukáš do jiné větve- HKEY CURRENT USER je správná a nebo přeskakuješ. Čili projdi si znovu cestu

krulis*
hodnocení

Měl jsi pravdu přeskočil jsem hodnota byla na 1 dal jsem 0 tak už je to v pohodě.Díky

jarda*
hodnocení

0x

Odstanění závady
Zpráva: Správce tohoto počítače zakázal správce úloh.
POSTUP k odstranění:
Klikněte na Start - Spustit - napište regedit.exe - stiskněte Enter
Objeví se vám Editor registru.Zmáčkněte ctrl f a vepište DisableTaskMgr,nechte vyhledat,poté co vyhledá,tak pravým tlačítkem myši klikněte na DisableTaskMgr(na ten vyhledaný) a zvolte změnit,z hodnoty 1 dejte na 0..Toť vše.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]