Nejste přihlášen/a.
Dobry den
kdyz prehravam videa na ceskatelevize.cz (stava se to jak pri primych prenosech tak i videich ze zaznamu) tak mi video zacne skakat dopredu a dozadu v malych frekvencich ale je to dost neprijemne.
Zkousel jsem i jine prohlizece ale nic nepomohlo...
predem diky za rady...
Dobrý den, takže, problém je v různých prohlížečích? Tak bude mimo ně. Možná máte přetížený PC (hodně spuštěných programů) nebo je to starší a slabší kousek, který to video "nestíhá" přehrát či máte pomalé připojení k internetu. Zdravím!
P.S. Také je možnost, že máte všechny prohlížeče nevyčištěné (mezipaměť a cookies).
doplněno 25.07.15 11:53:Můžete si tam také přímo u toho videa zvolit jeho horší kvalitu - v tom přehrávači je to volitelné.
Tím snížíte nároky na přehrávání a třeba to bude plynulé.
doplněno 25.07.15 11:59:camel - tak, to se zdá, že proběhla nějaká aktualizace, která proběhnout neměla. Hodně aktualizací dokáže způsobit problém v PC.
doplněno 25.07.15 12:13:camel - videa na ČT jsou snad stále jako flash. Pokud by to byl problém pouze v jednom prohlížeči, tak bych si asi aktualizoval Adobe Flash Player. Ale, píšete, že to je špatné v každém prohlížeči. Jinak, já jsem vždy automatické aktualizace všude zakázal (abych měl klid a PC bez problémů), tak si je volím jen zřídka. Snad tu Javu odinstalovat, potom si nainstalovat zase tu starší verzi a v ní zakázat aktualizace. Ovšem, zda je to správný postup Vám snad poradí někdo další.
Pripojenim ani tim ze by bylo PC alebe to neni protoze tento problem se obevil ze dne na den... jeste par dni zpatky vse slapalo perfektne...
ano presne tak ted si uvedomuju ze se mi aktualizovala Java ktera myslim ze na prehravani videi na netu ma vliv. Jde to nejak vratit do puvodniho stavu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.