Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aukro-nefunguje fukce vyhledávání

Od: newton* odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

již cca 3 dny mi nefunguje vyhledávání na Aukro.cz.

Na hlavní stranu Aukra se normalně dostanu a když zadám do vyhledávacího okna jakýkoliv vyráz

a dám VYHLEDAT zobrazí se mi hláška : Tato stránka obsahuje smyčku přesměrování.

V nápověde jsem našel akorát radu , že mám zkontrolovat nastavení prohlížeče Google Chrome

a povolit soubory cookie třetích stran.

To jsem provedl , restartoval comp , ale nepomohlo to.

Můžete mi někdo poradit co s tím?

Díky všem za radu

Milan

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

vklus
hodnocení

1x

Neporadím, ale mám stejný problém. Taky jsem používal Chrome, ale tohle byla už poslední kapka pro něj.

Zkusil jsem vymazat cookies, smazat vše, přeinstalovat a pořád to zlobí a píše to stejné. Přitom je zajímavé, že když jsem na notebooku na chromu přihlášen pod svým jménem tak mi tam jede vše ok.

Řešení? Vyměnil jsem prohlížeč za lišku

hodnocení

0x

Mam stejnej problém . Chodim na aukro přes explorer :(

Tak vyřešeno ! Stáhl jsem si Revo Uniinstaller ( stahuj.centrum.cz/...

a dal odinstalovat chrome . A pěkně sakumprdum i se zbytky ,které běžná odinstalace nechá v systému . Potom jsem dal restart PC a nainstaloval jsem nově chrome a vše běhá jak má.

hodnocení

0x

Jo, nejde vyhledávat, tak jsem to zkusil v práci tam mi vyhledávání funguje, ale pokud chci něco koupit "kup teď " tak to nic neudělá, přihazování nevím, to jsem nezkoušel.

Když nejký klikatelný prvek na stránce nechce fungovat, tak znám fintu jak ho donutit pracovat, a ve většině případů mi to fungovalo. Stačí při kliknutí držet ctrl, aby se to otevřelo na nové kartě...

hodnocení

0x

Zaujímavé,mne to v tom to momente keď to píšem všetko funguje a mám chrome,verzia 44.

Nikdo ale přeci neřekl, že to pod Chromem nikdy nefungovalo...

carloss
hodnocení

0x

ahoj, taky jsem s tím měl problém, ale byla to chyba googlu. o víkendu vydal novou verzi, která je již OK. na fórech na netu si na to stěžovalo hodně lidí (nešla řada webovek). doporučuji přes možnosti ověřit aktuální verzi chrome, případně aktualizovat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]