Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak poznám, že mně někdo nainstaloval do PC nějaký sledovací program? Např., key logger apod.? Mám podezření, že něco takového mám v PC.
Zrovna tenhle program opravdu žere paměť, né jen, na HD, jinak bys to měl zjistit na "spuštěných programech"
Můžu vás ujistit, že jste sledovaný a už s tím nic nenaděláte. Všichni velcí hráči na trhu SW i HW spolupracují se slavnou NSA a už třeba při nákupu HDD si domů nesete ve firmware tohoto disku spícího červíka a ani o tom nevíte. O Google, a pod. snad ani nemá cenu psát, že.
Zvláštní kapitolou je facebook, tam na sebe lidi napráskají uplně všechno, agenti už nemusí získávat informace o nikom pracně po hospodách a vše dělají v klidu domova v papučích.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.