Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
koupil jsem před pár dny starší repasovaný notebook v gigacomputer.cz. Je mi jasné, že uvádí, že notebook může mít škrábance, ale měl by podle nich být plně funkční. Vše mi krásně funguje, notebook je rychlý, čistý a plně funkční. Až na jednu malou věc.
Tlačítky FN + F7 a F8 se znižuje a zvyšuje jas obrazovky. Pokud ale mačkám FN + F7 tak se pokaždé když F7 stisknu spustí kalkulačka a také se sníží jas o jeden dílek. Při FN + F8 se jen po dílcích zvyšuje jas. Nikdy jsem se u NTB nesetkal s tím, že by se pod FN + něco daly nastavit aplikace.
Neví někdo jak tento problém vyřešit? Dostal jsem čistou instalaci windows 7 a nechápu jak se tohle mohlo stát.
Jedná se o NTB: HP ProBook 5310m s win 7.
Díky za rady
Ano a už jsem jednou koupil
Dobrý den, někde tam asi bude přiřazená tato kombinace kláves k té aplikaci kalkulačka.
Pokud to nechcete hledat, tak si najděte soubor "calc.exe" a tento přejmenujte např. na "calc000.exe". Potom by to mohlo přestat spouštět kalkulačku. Ovšem, ten název souboru si také opravte v cestě k souboru v nabídce Start. Tedy, v zástupci souboru Kalkulačka nebo tam zástupce smažte a vytvořte si od Kalkulačky nového zástupce. Soubor "calc.exe" bude zřejmě ve Windows / System32. Zdravím!
P.S. Ovšem, je i možnost, že se kalkulačka sice nespustí při použití kláves, ale bude chybové hlášení, že soubor nelze nalézt. Potom budete hledat to přiřazení kláves k aplikacím.
doplněno 24.07.15 21:07:Rozumím. Tak jste to vyřešil instalací nějaké aplikace a je to už OK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.