Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám tiskarnu EPSON stylus dx 5000 a nekdou mě načíst neoriginální Cartridge a proto to nechce asi tisknout dá se s tim neco udělat DĚKUJI za radu
jj skoušel a nic
doplněno 23.07.15 18:12:svítí červeně kapka že neni inkoust a přitom jsou nove
Ta kapka je pro tiskárnu jako takovou.Ale jednotlivé barvy by měli ukazovat,jak na tom jsou.Já myslím,že vadná bude jen jedna a může se stát,že tiskárna ji opravdu nevezme.Mě se to u Epsonu stávalo s červenou.Měl jsem Stylus DX 4400.Koupil jsem si na něj reseter čipu a byla to paráda.Ale už odešla do věčných lovišť. Někde tam bude správa barev-obvykle na hlavním panelu,třeba tam bude na nějaké barvě vykřičník.Zkuste to najít.To,že svítí kapka neznamená,že jsou všechny špatné.Ta kapka svítí i když je špatná nebo prázdná jedna.
jj ukazuje to na červené ale je plna jak ostatni a u ostatnich to ukazuje skoro prázdné
doplněno 23.07.15 19:35:je možné že došla tim čištěním pořad
No tu červenou budete muset asi vyměnit za jinou.Mě ji ochotný prodejce vždy vyměnil,ale to záleží na něm.A ty zbylé,jak ukazují,že jsou skoro prázdné,tak jsou nové?Ony ty neoriginální cartridge většinou obsahují větší množství barvy,ale ten čip je nakopírovaný z té originální,tak to nemusí být přesné.Já myslím,že po výměně té červené to bude tisknout.Zkusil bych originál,i když je drahý.teď jsem si všiml,že píšete,že jsou plné,pardon.Ale toho bych si moc nevšímal,chybná bude ta červená.Nevím proč,ale ty červené holt dělají problémy.
doplněno 23.07.15 19:39:Ano,jak píšete, tím čištěním to také ubývá.
jj skusim
doplněno 23.07.15 19:38:to je poslední šance jinak jdu koupit Epson L210 je dobrá tato tiskarna maji ji na alze za 2600,-
Na ekonomiku tisku asi nabude špatná Epson řada L, ta používá nádrže umístěné na straně tiskárny, které se dolévají, osobně zatím používám Canon, aby byl ekonomický tak to musí být model s oddělenými inkousty. Originál dělená sada stojí kolem 1500Kč, já používám už několik let alternativní náplně, nebo plním, ale plnění už se moc nevyplatí, když alternativní náplně jsou za 100Kč sada
Oblafnout se dá, jen prodejci alternativních náplní nevěnujou řádnou pozornost čipům, chce to investovat do reseteru čipů a pak má člověk po starostech. Ale pokud Epson, tak bych koupil nějakou tiskárnu z řady L, tam se nic oblafávat nemusí, nebo snad ano?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.