Nejste přihlášen/a.
Včera jsem si stáhla Skype: SkypeSetupFull - tak se to nazývá, ale při každém zapnutí pc ho musím pokaždé spouštět znova, to jsem předtím neměla, stačilo jen kliknout na danou inoku a bylo. Teď, když na ni kliknu, je to taková "otevřená krabička", tak se mi otevře: Otevřít soubor - upozornění zabezpečení - spustit / storno a další poznámky (kdo je vydavatel, název...). Když dám spustit, tak se mi otevře: aktualizuji skype, kde je zvolte jazyk a jestli chci souhlasit. Dám souhlasit a je tam opět aktualizuji skype, pod tím píšou Používat Bing jako výchozí vyhledávač... a pokračovat. Dám pokračovat a je tam zase aktualizuji skypa, chvilku strpení, právě aktualizuji skype. Chvilku to trvá, ale pak se konečně objeví. Pak samozřejmě heslo, no a pak je hotovo. UF! Trochu šílený dělat tolik krokůCo je špatně?
Tak už asi nic, vypadá to, že byl problém vyřešen - doufám
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.