Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde změnit domovská stránka

Od: astik odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, pořád se mi jako domovská stránka objevuje: msn.com - hotmail, ...

Vyhazuju ji, dávám jako dom. str. Seznam, ale při každém novém spuštění prohlížeče se mi tam zase nacpe msn.com...

Jak to mám zrušit natrvalo? Klasický způsob nefunguje. Díky

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

frkotou*
hodnocení

2x

Nejspíš se nainstalovalo něco s jiným programem. Zkuste v seznamu nainstalovaných programů najít msn,hotmail atd. a odinstalovat. Můžete taky vyzkoušet eset online scanner eset.com/...

astik
hodnocení

Ano, bylo to zřejmě nainstalováno se Skypem. Prostě se ptal zda chci jako domovskou stránku to a to, já sice nic neodsouhlasila, ale asi mi to nebylo moc platné. Dnes je vše "agresivní", viz reklamy=horor!

Hledala jsem to v Programy a funkce, abych to odinstalovala, ale nebylo to tam.

frkotou*

Zkuste ten eset online scanner.

hodnocení

2x

Stáhni si AdwCleaner a proskenuj počítač - budeš překvapený co tam máš sajratu. Neboj se všechno co najde vymazat!
Je hrozně jednoduchý, nemusí se instalovat.

stahuj.centrum.cz/...

hodnocení

0x

Obycejne neradim instalovat programy tretich stran, protoze jde vse udelat i ze systemu, nicmene tento program

slimcomputer.com/... je pro Vas jako delany. Umi toho hrozne moc a zatim me nikdy nezklamal. Instalace s sebou nenese zadny skodlivy program, takze instalaci lze projit stylem "next""next". Po spusteni se prepnete na zalozku BROWSERS, kde podle druhu internetoveho prohlizece uvidite 1) jakou mate domovskou stranku (lze prenastavit) a 2) to dulezitejsi - jake doplnky (pluginy) vam prohlizec nacita a lze je pouhym odsrtnutim a tlacitkem "remove selected"odmazat. viz obr Po zaskrtnuti vyskoci ono varovne okno, zda chcete oznacit pro odstraneni (potvrdte ano) a pote dole tlacitko (tam uz se na nic nepta a maze.

Nejde změnit domovská stránka

astik
hodnocení

Všem moc děkuju, zkusím to :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]