Nejste přihlášen/a.
AHoj, mám noťas asi 3 roky s windows 8. Před rokem mě napadl virus, tak jsem byl nucen reinstalovat windows. Už si to moc nepamatuji, ale bylo to bez instalačního média. ASi nějaká reinstalace z disku (?). Od té doby mám problémy. Jednou tak za 4 dny se mi po zapnutí noťasu chtějí stáhnout a nainstalovat aktualizace. Jenže před finišem tonapíše, že se aktualizovat nepodařilo - noťas se resetne a stejná obrazovka, kde se akorát píše, že se vrací změny. Pak se to ještě jednou resetne a konečně se mužu přihlásit do windows. Celý tento proces trvá asi hodinu a je to dost omezující. Vše by mělo být legální. Poradíte? Díky
Dobrý den, poradil bych zakázat (automatické) aktualizace - a bude klid. Jenže, nemám OS WIN-8, tak si to tam musíte najít sám. Možná to bude v Ovládácích panelech. Zdravím!
doplněno 06.09.15 19:08:Ale, o tom se snad ani nezmiňujete. Z dotazu se zdá, že Vás obtěžují aktualizace, ale Vy je asi požadujete. Zkusil bych zcela vypnout antivir a firewall - třeba to blokují.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.