Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
vypálil jsem iso soubor Windows XP SP3 pomocí programu Nero 9, ovšem disk není bootovatelný. Myslím že jsem udělal stejnou chybu jako před 3 rokami. Tenkrát jsem to napravil tak, že jsem to vypálil po druhé, ovšem tak že jsem přímo ty soubory přesunul na disk a vypálil je pomocí Windows. Chci se zeptat jestli to tak bude fungovat, protože jsem opravdu rozhořčen, protože jsem Windows naposled vypaloval někdy v roce 2011 a tuto potřebu už nemám hodně dlouho protože mám originální disk a licenci k Windows 7 i 8. Takže pomoc - k této příležitosti jsem si nainstaloval Nero i PowerISO a oboji jsem vztkekle odinstaloval.
Nesmíte to vypalovat jako Datový disk, ale jako obraz disku. A mít pak v iosu nastavené bootování primary - mechanika...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.