Nejste přihlášen/a.
Hezký den,
mám nainstalovanou zkušební verzi Lightroomu. Stáhla jsem si k vyzkoušení i pár presetů a nelze mi to nainstalovat. Když mám kliknout v levém sloupci na Presety - zde kliknout pravým tlačítkem a dát vytvořit novou složku a importovat stažené presety, tak mi nejde pravým tlačítkem kliknout a tím pádem nemohu složku vytvořit, protože se mi nezobrazí nabídka Nevíte někdo, co s tím? děkuji
Dobrý den, ten program je nainstalovaný v nějaké složce a tam by mohla být i podsložka Presets. Asi bych zkusil stažené presety nakopírovat do této podsložky. Presety mají být ve složce Presets, tak ji musíte nalézt a zkusit to. Zdravím!
doplněno 16.07.15 19:16:Na vyhledávání v PC je dobrý Total Commander. Ta složka nebude daleko - na disku C v Program Files nebo také v Documents and Settings (a tam v nějaké podsložce). Ale, myslím, že o import presetů v tomto případě nejde. Nemáte ty presety zabalené v archívu RAR nebo ZIP? To by se musel nejdříve rozbalit do té složky Presets (až ji najdete), resp. v tom programu by musel být k uložení do Presets již připravený preset se správnou koncovkou souboru (kterou neznám).
doplněno 16.07.15 19:43:Já ten program nemám, tak to nemohu vyzkoušet. Ale, všechny rozbalené presety si přemístěte do složky Preset. U těch kolekcí to bude možná o formátu obrázku. No, máte na to 30 dní a pak to Vaše trápení skončí .
Hezký den,
děkuji, zkouším ji hledat i přes vyhledávač a zatím marně. Už kdysik jsem tento program měla nainstalovaný a vše mi šlo, tak mě zaráží, že teď mi vůbec nejde kliknout na tu část presety .- vytvořit novou složku. :/ Jakobych klikala někde úplně mimo
Všechny presety jsem odzipovala. Uložila jsem si je do složky na disku C, kde je i složka Lightroomu (v programu files).
doplněno 16.07.15 19:34:Koukám, že se mi fotky vložily špatně.
Lightroom jsem zkoušela i restartovat a nic.
Jen nechápu, proč se něco vložilo do složky kolekce (a stejně to nejde) a ve složce Presets nejde kliknout vůbec na nic
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.