Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Na mém PC jsou dva uživatelé. Já a syn. Při přepínínání uživatelů z 1 na 2. se objeví násl. hláška:Value creation failed at line 422 nebo 685 nebo 903. PC se zasekne a mohu jej pouze mechanicky vypnout. Jindy za je hláška: Systém Win nemůže přepnout účty. Opakovat př. restartovat. Po restartování se přepnutí provede. Při přepínaní uživatelů 2. na 1. tento problém není.
Nevím co tím mám dělat. Děkuji všem za radu.
Tuna sa tento problem riešil,ak si to otvorite v chrome mate možnosť prekladu.: pcreview.co.uk/...
Na jinych diskuzich zase lide psali, ze viry 100% nemaji, ze oprava ani reinstalace xp nepomohla atd.
Nikdo na internetu nevi na 100%, jak se te chyby zbavit.
pro:ctenar - děkuji za snahu pomoci, ale ono se ukázalo více problémů, přestal pracovat Skype, nefungoval prohlížeč Firelox a nakonec nešlo už otevřít webolvé stránky ničím. Svěřil jsem PC do rukou odborníka a nakonec podle něj za všechno může Skype, po jeho odinstalování funguje všechno jak má.
Ale nastal jiný problém. K počitačo s OS Win XP prof.jsem měl nainstalovanou tiskárnu Minolta PagePro 1100 a ta teď mě z neznámých důvodů nefunguje (tiskárna byla na dobu opravy PC odpojena). Nemáte nějakou radu co s tím?
Děkuju za odpovědi i od ostatníih odborníků.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.