Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,nevím do které rubriky to patří,tak píšu sem.Nemohu odeslat zprávu přes outlook.Objeví se mi tam že je nějaký hostitel SMTP asi špatný,něco o účtu HTTP že je chyba.a nejde to odeslat.Já vím že je to těžké takhle blbě napsat ale určitě jsou tu zkušení mistři přes počítače.Poradí mi někdo? Jestli bude třeba opíšu ten text celý.Předem díky
Dobrý den.Přikládám odkaz na nastavení Outlook Express.Je to video,tak se podívejte,zda-li jste na něco při nastavení nezapoměl.Tedy pokud to nastavujete poprvé.
Tak jsem blbá já nebo ten počítač.Udělala jsem všechno podle návodu alespoň 5x a stále to nejde odeslat.Ale díky za radu! Zkusím dceru až přijede.
A neměnila jste způsob připojení počítače k internetu? Třeba mezi mobilními operátory nebo pevným připojením?
Jde o to-pátrám po rodokmenu a když chci někam napsat a kliknu na adresu(Obec.úřadu,krematoria,technické služby,archivy atd) objeví se že se to má poslat v outlok expressu.A to mi právě nejde a vrací se to.Neodpovídám protože na počítači nejsem přilepená každý den.Ale děkuji všem! za odpovědi já si nějak poradím asi že někoho požádám a uvidím.Zatím posílám normálně e-mail ale to je ten problém-nevím jestli do dojde protože už se mi stalo párkrát že nepřišla odpověď.I když -to záleží na lidech.! Ještě jednou díky!
Dobrý den, toto Vaše doplnění zcela mění původní otázku. Vy reagujete na nějakou chybovou hlášku či požadavek Windows. To není nutné. Vám stačí najít si mail. adresu, tu zkopírovat, potom si otevřít svou schránku např. na Seznamu, tam psát nový mail a tu zkopírovanou mail. adresu tam vložíte. Mail napíšete a odešlete. To, že nedostáváte odpověď, není chyba v Outlooku, ale v lidech, kteří Vám neodpovídají na Váš mail - a to zde nevyřešíme.
Takže, pište tam opakovaně a třeba se jednou odpovědi dočkáte (pokud zadáte správnou adresu do hlavičky mailu). Outlook za to nemůže a k napsání mailu ho nutně nepotřebujete. Zdravím!
Dobrý den, záleží na tom, jestli to dříve fungovalo (a nyní ne) nebo si ten program zkoušíte nastavit a odeslat první mail. Nastavení tohoto programu je poměrně dost komplikované. Zřejmě nemáte nastaven server odchozí pošty (SMTP). Zdravím!
P.S. Napište nám celou chybovou hlášku a verzi toho programu.
doplněno 16.07.15 18:35:To "HTTP" je ten Váš účet? Jak poznáte, že všude přijímají maily Outlookem? Můžete odeslat mail sama sobě? Máte Outlook správně nastavený? Není ve Vašem okolí někdo, kdo by Vám to nastavení udělal? Hledala jste, jak nastavit Outlook také na internetu (pro tu verzi, kterou znáte pouze Vy)?
doplněno 21.07.15 17:49:hop - myslím, že pokládat tazatelce otázky je zbytečné (stejně na ně neodpovídá).
Hostitel HTTP nebyl nalezen.Ověřte zda je správně zadán název serveru.Účet"HTTP".Server:HTTP,protokol:POP 3,PORT:110,zabezpečení-(SSL):ne,chyba zásuvky:11001,číslo chyby:0x800CCCOD.Všude kam chci napsat tak mají adresu na OUTLOOK.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.