Nejste přihlášen/a.
ahojííík...já..vím že je to trapný dotaz..:D..ale tak nějak si s tím nevím rady...:D...a nepište mi že jsem totálně blbá že to nevíím :D:D...no...youtube asik znáte...tak mám ohledně toho dotáázek..Chtěla bych si tam hodit takovou prezentaci fotek...jenže když jsem tu prezentaci udělala v powerpointu tak to tam nejde...tak bych chtěla poradit nějaký program..ve kterém mám udělat tu prezentaci aby mi to šlo dát na to youtube..:D:.nebo prostě nějaký náápad ...:D:.tak děkuju..moc...
Tak ve Windows Movie Maker samozrejme dou tvorit videa z fotek a myslim si ze pro zacatecniky to postaci (daji se vlozit obrazky, jiz vytvorene video, hudba a v nabidce jsou i neaky prechody)
Teď k tomu jak to dát na Youtube:
Na youtubu funguji pouze videa, takze nejaky program na tvorbu videa z fotek.
Umi to napriklad Pinnacle studio, Adobe Premier a dalsi velke programy pro tvorbu videa.
Mozna to umi windowsacky Movie Maker. To nevim.
Ale sikovny programek na 15 dni zdarma je VideoMach. Ten je na to primo urceny.
stahnes treba tady: stahuj.centrum.cz/...
Jeste zde, pro naproste zjednoduseni, je program, ktery prevadi primo powerpointove prezentace na video.
Presneji PPT na AVI.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.