Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sledujuseriály- funguje nebo ne?.?.?

Od: lujs® odpovědí: 5 změna:

Zdravím.

Funguje prosím vás stránka sledujuserialy.cz/... (nejde mi vložit otázník tak aby neskočil k tý www adrese).

Když ji otevřu tak seznam seriálů se mi normálně zobrazuje ale když kliknu na nějakej seriál tak mi to ukáže tohle.

doplněno 16.07.15 08:42:

Tak právě sem zjistil že některý seriály funfgujou, hlava mi nebere. *bzum**nevi*

Sledujuseriály- funguje nebo ne?.?.?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Taky mi to hází chybu.

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, nefunguje - prý to mám zkusit později. Zdravím!

hodnocení

0x

Tak to je tedy náhoda. Přesně kvůli tomuto problému sem právě jdu. Chtěla jsem se podívat, kolik má dílů seriál "Perníkový táta", jestli to končí tou pětkou a myslím, že 16cti díly. A také jsem se nic nedozvěděla. Nefunguje to. Navíc jsem se chtěla dostat na "mega-rapid" a také to nejde. Neustále to hlásí, že nastala chyba při načítání stránky. Už je to dva dny, asi to vypnuli.

hodnocení

Suzymonko: Perníkový táta- tady přehled všech dílů a i popis děje jednotlivejch epizod.

doplněno 16.07.15 10:57:

Není zač.

Lujsi, děkuji Ti.

doplněno 16.07.15 11:02:

Tak tím to končí. Já jsem to totiž ještě neviděla do konce, a tu pětku jsem si stahovala včera. Víc jsem nikde nenašla. Bylo to docela napínavé. Ale když jsem včera viděla v jednom dílu tu garáž, s tou hromadou peněz, tak jsem měla najednou divný pocit a uvědomila si, že je v tom seriálu o hodně víc, než jenom napínavá podívaná. Tam přesně a v tu chvíli, si člověk musí uvědomit, jak jsou ty peníze takto získané nesmyslné a vlastně k ničemu... jdu se to dodívat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]