Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Teplota v zatížení

Od: pee* odpovědí: 3 změna:

Zdravím, potřeboval bych poradit ohledně teploty CPU. Normálně když mám zapnutý jenom chrome tak teplota je kolem 35-37 stupňama, to mi přijde OK. Po 10 minutách OCCT měl procesor kolem 59-61.. někdy to skočilo na 64 ale většinou to mělo těch 59-60.. Je ta teplota v zátěži normální? Procesor alza.cz/... Chladič: alza.cz/... Děkuji za odpovědi. :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

mirex*
hodnocení

0x

Ano, to je docela normální teplota v zátěži.

hodnocení

0x

Zkuste dobře vyčistit PC uvnitř od prachu,nestavte ho na zem (tam nejvíc nasává prach),dopřejte mu přívod vzduchu. Pomůže to trochu snížit teplotu. A zadarmo. :)

pee*
hodnocení

Bohužel teď nemám čím pc vyčistít.. chtělo by to stlačený vzduch ale za ty peníze nebudu kupovat prázdnout plechovku.. :-D čistím to kompresorem ale ten nemám bohužel doma.. možná to je i tím že v pokoji mám 28 stupňů.. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]