Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odstranění AVG

Od: rudy63® odpovědí: 9 změna:

Může mi někdo poradit, jak odstranín z NB AVG.Složka se nachází jen v C:ProgramData jako AVG>podsložka AWL2015. Použil jsem AVG Remover-bez výsledku.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, AVG by měl být také v Přidat nebo odebrat programy (v Ovládací panely) a tam by měl jít odstranit. Ovšem, dříve musí být tento program zcela ukončený a vypnutý, aby nebyl v RAM. Zdravím!

doplněno 15.07.15 09:27:

Ten program není ani v nabídce START a tam možnost odinstalace? On není nainstalován do složky (AVG)? Ani tam není ikona pro odinstalaci? Zkoušel jste CCleaner a zničit AVG tímto programem?

doplněno 15.07.15 10:08:

Já mám nyní dojem, že už jste ten AVG v podstatě odstranil, tak ho nikde nevidíte. Zřejmě už bude stačit odstranit (smazat do Koše) tu poslední složku, kterou uvádíte.

doplněno 15.07.15 11:03:

rudy63 - myslím, že program (antivir) AVG se nainstaluje pouze, když to uživatel aktivně chce.

Pokud nejde AVG nikde v PC nalézt, tak tam asi nemůže být ani spuštěný a vlastně Vám nijak nevadí, resp. Vy nevíte, že tam je, když nikde není. Jiná věc by byla, kdyby byl např. stále ve Správci spuštěných programů a odebíral RAM. Ale, nikde není, nevadí a neškodí. Ta složka by se zřejmě mohla smazat po vypnutí Obnovení systému (který ji "drží"). Tak to neřešte. Nebo nejde o AVG, ale něco jiného.

hodnocení

To je právě ten problém, že v Přidat nebo odebrat programy zobrazen není.Je zobrazen jen v C: ProgramData jinde se nenachází.

deniel120

Zkusil bych nob na tvrdo vypnout (podržet cca 5s zapínací tlačítko). Po opětovném zapnutí by se vás měl ntb zeptat na způsob spuštění Windows. Dejte volbu nouzový režim a pak už byste to měl najít i v těch programech. Po odinstalaci klasicky restart.

hodnocení

Nejdříve odpověď pro ben: Program AVG není v nabídce Start a není nikde ikona pro odinstalaci.CCleaner jsem použil-bez výsledku.

Spustil jsem NB v nouzovém režimu a AVG nenašel ani v Programy a funkce ani jinde. Zůstává nadále jen v C:ProgramData a odsud také nejde odstranit.Program jako takový jsem nestahoval, ani nepoužíval, ale asi jsem si to natáhl s něčím jiným.

hodnocení

S tím bych i souhlasil, ale tuto položku z jejího umístění v Progr.. není možné odstranit do koše.Jsem přihlášen jako správce, ale i tak mi neumožní se toho zbavit.

Odstranění AVG
ben®

Dobrý den, jestli na to máte "koule", tak zakažte Obnovení systému, potom je nutný restart PC, potom zkuste smazat tu složku a znovu povolte Obnovení systému + restart PC. Třeba by to pomohlo. Zdravím!

hodnocení

Děkuji za pomoc, a protože na zakázání bodu obnovení sice mám koule, ale ani pořádně nevím, kde to provést, tak se spokojím s předešlou odpovědí, že mi holt nevadí. Díky

Na odinstalaci čehokoliv z kompu používám Revo Uninstaller . Odstraní i veškerý zbytky programů.

Akorát že teď když se potřebuju zbavit něčeho co se mi stáhlo s nějakým programem (Mystartseartch a Search Protect) tto nějak nemůže v kompu najít.

hodnocení

Revo už mám taky a ani tam není zobrazen.Zkrátka je to asi jen položka, které se nemůžu zbavit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]