Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Upozurnění na USB

Od: jenka* odpovědí: 1 změna:

Mám pomalý net a sem tam upozornění dole vpravo pc,že je nutné odpojit a nějak připojit USB ...mám si najít ajťáka nebo na to budu stačit sama,přidávám,že to není jediný problém,mám zranitelný modul,pokud chci otevřít videa je tu problém s Adobe play flash ...vyplatí se mi to a kolik za to můžou chtít ...? Už jsem se obrátila 3x na podporu operátora,včera mi šlo,ale dnes zase nikoliv.Děkuji J.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

2x

O které zařízení USB jde? O modem do USB?

Jaký máte operační systém

a který prohlížeč používáte?

Doplněk do prohlížečů Adobe Flash Player je zdarma, stáhnete jej z webu výrobce. Většinou se rovnou nabídne správná verze, ale je lepší zkontrolovat jestli Vám nabízí verzi pro Váš operační systém a prohlížeč.Čtěte, co se Vám tam bude nabízet a odklikněte jen to, co chcete. Např. nabídku McAffe můžete odmítnout. Instalovat můžete rovnou nebo můžete stáhnout instalační program a podle návodu na webu Adobe nainstalovat.

Kvalitu a rychlost připojení k internetu můžete vyřídit s poskytovatelem připojení.

Stažení a instalaci FlashPlayeru byste mohla zvládnout sama nebo s někým, kdo už se s instalací Flash Playeru setkal. Technik by mohl vyjít dost draho. Při výjezdu si účtují cca 500 Kč (někde i méně – 350/400 Kč) za hodinu práce (podle místa – ve větších městech bývají ceny vyšší.)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]