Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mam na monitoru duchy

Od: glorie odpovědí: 3 změna:

Prosim poradte, mam na monitoru "duchy". Kazdy symbol na svetlem podklade ma vyrazne stiny. Jde o starsi monitor philips, co s tim? Diky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

LCD nebo CRT monitor? Závada je zničehonic nebo se stav postupně zhoršuje? V pátek jsem šel přes prodejnu a jeden z počítačů měl obraz rovněž výrazně duchovatý. Stačilo pořádně zastrčit VGA kabel a bylo po závadě. Kéž by Váš problém byl stejného druhu...

doplněno 14.07.15 12:55:

Není zač. A není proč se stydět.

glorie
hodnocení

Parada, diky moc, pomohlo to, byl to opravdu spatne zastrceny kabel. Stydim se, ale jsem stastna, ze je po zavade. Velky dik!

ales*

Právě jsem řešil stejný problém a narazil jsem na tuto diskusi. Tak jsem to zkusil taky a ejhle, problém je fuč.

Moc díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]