Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám asi dva roky starou tiskárnu Canon lbp6000b. Potřebuji ji nainstalovat do nového počítače, ale bohužel k ní nemám instalační CD. Můžete mi prosím někdo poradit, kde na internetu se dá najít software pro tento typ? Něco jsem našla, ale nedaří se mi to nainstalovat..nebo někde dělám chybu. Díky Jana
V novým kompu bude nejspíš nějaký novější systém a tam stačí v drtivý většině případů jen tiskárnu připojit ke kompu a ten si ovladače nainstaluje sám. Když ne, tak na tyhle stránce si vyber svůj systém a pak si stáhni potřebné ovladače.
Stahla jsem ovladače pro svůj systém, mám to ve stažených souborech, ale nevím, co s tím dál. Hledám něco s příponou .exe, ale nic tam nemůžu najít..nebo by to mělo fungovat už po stažení...?
Jen tak cvičně jsem si to stáhnul a je to samorozbalovací archív. Normálně na to myší dvakrát klikni a ono to něco udělá. Samotný stažení nestačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.