Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Koupě graficke karty

Od: geforce odpovědí: 15 změna:
Dobrý den , co vše potřebuji vědět ke koupi grafické karty. Děkuji

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x
Na co ji potřebuju a hlavně, kolik mám ve šrajtofli.
geforce
hodnocení

Mě jde zpíš o to aby ji pc utahnul , o to mi jde.
pee*

PC ji utáhne vždycky.. pokud má tedy deska stejný slot jako vybraná grafika... řekni jakou máš desku a kolik peněz chceš utratit za grafiku.. + napiš procesor a zdroj.. když budeš mít dobrý procesor a slabou grafiku tak procesor bude omezován grafikou a nepojede naplno.. a naopak je to úplně stejné.. slabý procesor a dobrá grafika tak bude omezována grafika.. nevýtahne ze sebe maximum.. musí se to nějak vyvážit :) někdy se dává silnější grafika a trochu slabší procesor.. grafika ve hrách hraje větší roli než procesor.. ale jeden bez druhého jsou k ničemu :)

geforce
hodnocení

To je přesně ono co jsem chtěl vědět , ale jak zjistím jakou mám desku a zdroj?
pee*

Otevři skříň od PC a podívej se na zdroj.. určitě tam bude napsána značka a typ.. desku by si měl teké zjistit po otevření bočnicě.. někde je to tam natisknuté..

geforce
hodnocení

Ok až jse dostanu domu , mrknu na to.Jinak mam: AMD Fx(tm) - 4100 Quad-core processor 3,60Ghz (prý taktován na 4.2Ghz) , 8GB RAM a stavající graf kartu GeForce GTX550Ti a novou bych chtěl tuto: czc.cz/...

pee*

Jak vidím chtělo by to i novej procesor .. já bych koupil nový procesor,grafiku,desku a pokud máš slabý zdroj tak ani zdroj.. kolik chceš utratit peněz?

geforce
hodnocení

No tak teď jsi mě zaskočil měl jsem v umyslu jen tu graf. kartu za 4tis. A nenomhl by jsi mi poradit jinou graf. kartu abych nemusel kupovat procesor a další komponenty?
pee*

Co na tom budeš chtít hrát? teď se tak dívám.. na co chceš kartu za 4 tisíce když už kartu za 4 tisíce máš? za 4 k nic lepší jak 750Ti neseženeš.. trochu si připlat a vem tuhle czc.cz/... .. lepší už vzít nemůžeš kvůli procesoru a kvůli penězům... ještě řekni ten zdroj až dojedeš :) protože jestli máš něco jako Eurocase tak ti to za chvíli shoří

geforce
hodnocení

Hraju jen war thunder ale poslední dobou mi klesá fps a koukal jsem na netu jak to stou 750ti hrajou na plny detajly tak mě to lákalo.
pee*

S tou R9 270 by si to dal na full detaily.. já mám R9 280 3GB a wotku mám na maximum na FHD a 60-80 FPS .. a to mám jen i3 :) no jo zlatej Intel

geforce
hodnocení

Zdroj je nakej green force 550w
pee*

Takovou značku opravdu neznám.. jak se tak dívám tak v česku se ani neprodává .. záleží jakou má účinost.. ale ano 550 W pokud je tedy má tak by to dal.. no nic koupil bych tu R9 270 co jsem psal.. kdyby si měl třeba 10 tisíc .. tak by si mohl vzít grafiku,desku a procesor..

geforce
hodnocení

Jo to je moc 10tis. to by mi manželka nedala :) ale dam na tebe a koupim tu R9 270 , diky moc.
pee*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]