Nejste přihlášen/a.
PC ji utáhne vždycky.. pokud má tedy deska stejný slot jako vybraná grafika... řekni jakou máš desku a kolik peněz chceš utratit za grafiku.. + napiš procesor a zdroj.. když budeš mít dobrý procesor a slabou grafiku tak procesor bude omezován grafikou a nepojede naplno.. a naopak je to úplně stejné.. slabý procesor a dobrá grafika tak bude omezována grafika.. nevýtahne ze sebe maximum.. musí se to nějak vyvážit někdy se dává silnější grafika a trochu slabší procesor.. grafika ve hrách hraje větší roli než procesor.. ale jeden bez druhého jsou k ničemu
Otevři skříň od PC a podívej se na zdroj.. určitě tam bude napsána značka a typ.. desku by si měl teké zjistit po otevření bočnicě.. někde je to tam natisknuté..
Ok až jse dostanu domu , mrknu na to.Jinak mam: AMD Fx(tm) - 4100 Quad-core processor 3,60Ghz (prý taktován na 4.2Ghz) , 8GB RAM a stavající graf kartu GeForce GTX550Ti a novou bych chtěl tuto: czc.cz/...
Jak vidím chtělo by to i novej procesor .. já bych koupil nový procesor,grafiku,desku a pokud máš slabý zdroj tak ani zdroj.. kolik chceš utratit peněz?
Co na tom budeš chtít hrát? teď se tak dívám.. na co chceš kartu za 4 tisíce když už kartu za 4 tisíce máš? za 4 k nic lepší jak 750Ti neseženeš.. trochu si připlat a vem tuhle czc.cz/... .. lepší už vzít nemůžeš kvůli procesoru a kvůli penězům... ještě řekni ten zdroj až dojedeš protože jestli máš něco jako Eurocase tak ti to za chvíli shoří
S tou R9 270 by si to dal na full detaily.. já mám R9 280 3GB a wotku mám na maximum na FHD a 60-80 FPS .. a to mám jen i3 no jo zlatej Intel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.