Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer, dělal jsem si na jedněch stránkách test rychlosti internetu a výsledkem je Stahov. 3,1Mbit/s , nahrávání 2,7Mbit/s a ping 143ms. Pozoruji že dříve data šlapaly rychleji ale v poslední době to je nějaké pomalé. Myslíte že je tato rychlost ne tak špatná a jsem moc náročnej (platí se asi 300Kč za měsíc) nebo je to v dnešní době od poskytovatele výsměch a je na čase ho změnit?
to záleží kde jsi a jaká je tam nabídka
já mám 10/10 Mbit/s a ping různě, ale většinou tak do 20 ms, je to wifi, a taky za 300,-
doplněno 12.07.15 20:18:tady jsou nějaké statistiky tak se můžeš porovnat speedmeter.internetprovse/...
Jestli to je mobilní připojení, tak normál až na ten ping. Já mám už wifi 90Mbit/30Mbit ping 10-15ms a platím 250,-Kč
Normální rychlosti to jsou i na ADSL, pokud je Adamům počítač od ústředny vzdálený přes 4km. Tam se z toho prostě o moc víc nedostane. Ale pokud to dřív šlo opravdu rychleji tak je nejspíš někde problém. Mě třeba vypadávalo připojení ADSL a pak se zjistilo, že měli přerušené dráty na ústředně. Tak co zkusit zavolat poskytovateli připojení.
Ovšem tvrzení, že to dřív bylo rychlejší a teď je to nějaké pomalé se zakládá na čem? Na dřívějším a současném měření rychlosti nebo jen na pocitu?
doplněno 12.07.15 21:38:Ovšem ten ping je opravdu moc velký. Asi by bylo nejvhodnější kontaktovat toho poskytovatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.