Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejdou mi přehrávat videa na prima play

Od: dundee333* odpovědí: 5 změna:

Zdravím :)

Potřubuju prosím poradit, nejdou mi přehrávat videa na primaplay. Když stránku s videem načtu kliknu na PLAY, tak se nic neděje, nic se nenačítá. Vyzkoušeno na Google chorme, IE a mozzile. Adobe flash dnes aktualizován. Vážně už si nevím rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Mě to taky nejde (vše mám aktualizované, AdBlock jsem zkusil vypnout) a na jejich Facebooku si jeden kluk taky stěžuje, že mu to nejde. Takže buď máme všichni stejnou chybu nebo mají chybu oni.

Mimochodem Opera se taky nechytá.

doplněno 13.07.15 16:46:

@wasube: Tak jsem to teď schválně zkusil a už to jede. Jenže včera není dnes ;)

Asi pomohlo, že jsem jim včera napsal reklamačku :-D

wasube*
hodnocení

0x

Jsem to ted schválně zkusila a jde mi to. Žádný problém. Viz obrázky.

Ale nevím proč mi jde.

prima play
jpeg.cz/...
reklama z prima play
jpeg.cz/...
pořad prostřeno
jpeg.cz/...

doplněno 13.07.15 15:48:

Jo a používám jen IE. Na Mozillu mám alergii. Videa stahuju přes legální IDM za 600 kč doživotně.

hahanaj*
hodnocení

0x

taky mi to nejde spustit

Wasube- nechci si videa stahovat - před časem to šlo normálně pustit kliknutím

wasube*

Jasně, to byla jen doplnující informace, vím že ne každý si chce videa stahovat,já si napříkld stahuju převážně jen videa z ČT. Mliluju dokumenty. Ale zkusím sem dát fotku co mám za programy, jestli to nějak pomůže. Jinak opravdu máte všechny kodeky? Chvilku to bude trvat a dám sem obrázky.Snad to nějak pomůže...

doplněno 13.07.15 17:41:

Já jsem to už připravila a tak to sem dám, kdyby někdo jiný měl podobné problémy tak mu to třeba pomůže. Jinak jsem ráda, že Vám to už běží.

odškrtněte si lištičku a stáhněte si a nainstalujte kodek ze Slunečnice
slunecnice.cz/...

kodek
jpeg.cz/...

jpeg.cz/...
Pomoc a podpora Microsoftu
support2.microsoft.com/...

Pokud ani tohle nepomůže, tak ještě zkontrolujte,

zda máte v doplncích IE povoleny potřebné programy - viz obrázky.
jpeg.cz/...
jpeg.cz/...
Dejte sem vědět, zda a co Vám pomohlo. Mělo by pomoci.

hodnocení

0x

Včera tam měli na chvíli nějakej problém protože mi to taky nešlo.

Odpoledne ale už bylo všechno v cajku.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]