Nejste přihlášen/a.
dobrý den
před pár dny jsem něco instaloval a asi se mi nainstalovalo něco navíc, jak už to někdy bývá. A od té doby větráček neustále v pohybu. a to dost velkém. V procesech (využítí paěti) nic zvlaštniho nevidím navíc. V výkonu (využiti CPU) ta křivka skáče mezi 1-25% ruzně jak se jí chce. V nainstalovaných programech není nic navíc, co bych tam nechtěl. Akorát se mi asi někde nainstaloválo imperia online. Na ploše je odkaz. Když se podívám na umístění, tak to směřuje na složku s prohlížečem (mozilla firefox). Dívám se do doplňků v Mozille firefox, ale nic takového tam není nikde. Tak nevím jak je to vázano s sebou, když to odkazuje na složku prohlížeče. Kliknu na to a otevře se mi tato stránka
nevíte jak to odinstalovat z toho prohližeče? když to v doplňcích nevidím? jedině nějak restartovat prohližeč? nebo odinstalovat a zpět nainstalovat?
děkuji za Vaše rady a pomoci.
V prohlížeči nic nebude, jedná se nejspíš jen o pouhopouhý odkaz na www který stačí vyhodit do koše. Kdy jste například naposledy čistil PC uvnitř (opravdu uvnitř na desce, chladičích apod. , ne jen otřít kastli zvenku) od prachu?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.