Zdravím, mám problém, stále se mi objevuje tabulka chyba programu a je to jedno co spustím Outlok,hry, office nebo jiný program. Začalo to najednou. Už jsem zkusil snad vše ale pořád je to stejné prosím poraďte už si nevím rady. díky.
Dobry den, pokud vam to dela u vsech programu, tak se pbavam ze jste udelal neco spatne. Hodne zalezi proc se to stalo. Duvod techto chyb. Protoze system vetsinou nezkolabuje sam od sebe. Pokud nevite jakym zpusobem toto vzniklo, asi nejednodussi vec bude, pokud mate zapnutou fci OBNOVENI SYSTEMU tento systemovy nastrol naleznete v START -> PROGRAMY -> PRISLUSENSTVI -> SYSTEMOVE NASTROJE -> OBNOVENI SYSTEMU. Pak staci jen nechat zaskrtnutou volbu OBNOVIT PREDCHOZI STAV POCITACE a dat tlacitko DALSI. Pak si vyberete datum, pri kterem vam urcite jel pocitac uplne vporadku tzv. bod obnoveni. A pokracovat. Nevyhodou tohoto kroku, je ze pocitac se dostane do stavu, ve kterem byl v dobe vytvoreni tohoto bodu obnonveni. Mam sice pocit, ze to nesmaze nejake soubory, ale jakekoli nastaveni WINDOWSu a nainstalovani programu jako by nebylo. Osobne jsem tenhle nastroj pouzil pouze jednou, ale urcite naleznete nejake info, kdyz pohledate na internetu. Urcite bych doporucoval zalohovat dulezite soubory z disku, kdyby uz to napriklad nerozchodil vubec, tak zaloha je vzdycky dobra. Preji mnoho uspechu.
OK a nestalo se to po naistalování nějakého programu? Neni tam nějaký vir? Případně bych zkusil opravnou instalaci, jen by mě zajímalo co si mam představit pod tabulkou chyba programu- vono jich je jako víc- co napsat trochu přesnějš
uda*
Tak například: Instrukce na adrese 0x045af5db odkazovala na adresu paměti ox00000000. S pamětí nelze provést operaci. Toto se třeba objeví při ukončení IE.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.