Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nastavení hlavního panelu

Od: elisa24® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, nevíte prosím, jak nastavit, aby se na hlavním panelu nezobrazovaly miniatury oken, ale jen jejich seznam? Děkuji

Nastavení hlavního panelu

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Dobrý den.Na Vistě je to takto:Nabídka Start→pravou myší vlastnosti→karta hlavní panel→zobrazit náhledy miniatur(nesmí být zaškrtnuto)→OK.

hodnocení

Děkuji, ještě prosím, kde je zobrazit náhledy miniatur?

doplněno 09.07.15 18:13:

Mám Windows 7

Nastavení hlavního panelu #2

Já mám Vistu a tam to je to viz obrázek.Nevím jaký OS máte Vy?

Nastavení hlavního panelu #3

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, nemám nyní OS Windows, tak jen po paměti. Zkuste klepnout pravým "myšítkem"do volného prostoru na hlavním panelu, vyskočí nabídka a tam snad je možnost pro nastavení hl. panelu. Nebo zkuste to samé udělat kliknutím na START.

V tom nastavení hl. panelu hledejte něco jako Zobrazit miniatury (nebo náhledy) a zrušte tu volbu.

Pokud je to jinak, tak se předem omlouvám, ale zkuste to. Jaký to máte vlastně OS Windows? Zdravím!

doplněno 09.07.15 17:47:

Jo, tak kolega Vám to popsal podrobněji a přesněji - snad to najdete.

doplněno 09.07.15 19:03:

elisa24 - tak jsem hledal, jak to je v OS WIN-7 a všude uvádějí, jak to zapnout a jak je to výborná věc. Našel jsem dvě možnosti, jak to vypnout - jedna je úpravou registru a k druhé je třeba nějaký další program. Zdá se, že to vypnout moc jednodušše nejde.

Nedávno zde byla podobná otázka, ale já ji nemohu najít, ale ještě to zkusím. Jinak, snad se ozve nějaký uživatel OS WIN-7, který to zná přesněji.

doplněno 09.07.15 19:16:

elisa24 - tak jsem to našel. Udělejte to podle rad v odkazu, které tam udělují kolegové Pepr a Yakub. Mělo by to potom zmizet, neb tazatel tam píše, že ta první rada funguje.

poradte.cz/...

hodnocení

Moc a moc Vám děkuji za pomoc, už se mi to podařilo :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]