Nejste přihlášen/a.
Zdravím,několikrát se mi objevilo okýnko s nabídkou instalace verzí KLCP Update Check.Nevím ,kterou nabídnutou verzi si mám nainstalovat,jestli 11.2.0,nebo 11.2.7.Původní je 10.8.0.Nebo,jestli to má ignorovat.Díky moc za radu.příjemný zbytek dne.z
Dobrý den, záleží na tom, jestli ty kodeky potřebujete a nemáte problém s přehráváním videa v PC. Ale, pokud máte v PC např. přehrávač pro video VLC Media Player, tak ten už potřebné kodeky obsahuje a nemusí být žádné jiné. Zdravím!
P.S. Verze 11.2.7. by měla být novější.
doplněno 09.07.15 18:31:Nemáte zač. Pokud již máte VLC Media Player, tak si další kodeky už ani neinstalujte.
Přesně jak píše Ben.Já jsem ten balík kodeků měl taky nainstalovaný,protože na Windows Media Playeru byl potřeba,ale pak jsem nainstaloval VLC player a balík odinstaloval.Ten přehrávač mi zatím přehrál všechno.Je ale fakt,že Windows Media Player má vypalovačku CD,kterou rád používám.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.