Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Program na hardisc?

Od: david97* odpovědí: 2 změna:
Dobry den, chci se zeptat, existuje nejaky program aby mi zjistil zda muj Hardisc je v poradku? Jde mi o to ze pred tydnem jsem daval na flashku filmy a mel jsem je tam pretahnute za deset sekund.a tedka kdyz tam pretahuji film tak to trva i ctyri minuty.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, programů pro diagnostiku HDD je celá řada, ale pokud není žádný jiný problém s HDD, resp. PC (a jeho OS) se chová stále stejně a bez padání, zatuhnutí nebo HDD nevydává podezřelé zvuky, tak bych řekl, že program nepotřebujete - ten problém s přenosem dat bude asi jinde. Může jít o rozdíl v objemu přenášených dat, rozdíl ve využití paměti RAM, rozdíl v přenosové rychlosti flashek (pokud to není stále ta stejná) nebo o momentální zatížení procesoru. Zkuste přenášet data na stejnou flashku, dříve uvolněte paměť RAM a během přenosu nespouštějte žádný program. Pokud je filmů více, tak kopírujte po jednom souboru. Ještě upřesněte, zda jde stále o stejnou flashku, jaký máte OS, kolik je paměti RAM a jestli není s PC také jiný problém. A také, kolik je během přenosu dat na flashku využito USB portů. Zdravím!

praivo*
hodnocení

0x

Třeba HD Tune nebo CrystalDiscInfo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]