Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
asi 6 měsíců mám koupený notebook Acer aspire V3 s win 8, který jsem přes Store aktualizoval na win 8.1. Dnes mi ale notebook vyhodil tabulku, že musím znovu zadat product key, který nalazenu na DVD nebo v krabici, ve které byl PC pořízen.
V manuálech ale nic nemám. Nedá se nějak product key zjistit z PC? Musí být přece ještě někde uložen ne? Ještě minulý týden jsem si potvrdil aktualizaci na win 10, na konci července a šlo to bez problémů.
Děkuji
Je možné že to půjde zjistit, zkusil bych pogůglit na téma slmgr.vbs. Jistá možnost je taky udělat recovery. Nicméně jak píšete, systém ukazuje že je aktivován, tak by měl PC mít.
Co řekne o Vašem počítači everest? Je tam i čeština.
doplněno 07.07.15 23:25:obrázky
jpeg.cz/... everest
jpeg.cz/... operační systém
S programem jsem nikdy nepracoval. Co potřebujete vědět, respektive z čeho mám udělat screen?
Teprve ted jsem se ted sem vrátila. Takže nainstalujete everest. Spustíte ho a on Vám ukáže všechno o Vašem počítači. Informace, které nikde jinde nenajdete. a na levé straně si najdete položku - operační systém a tam na pravé straně uvidíte svoje kody. Licenci..
doplněno 07.07.15 23:06:A prosím rozhodně sem nedávejte ani obrázky kodů ani informace o svém počítači.
Mám notebok Lenovo E50-80 Win 7 přeinstalováno na Win 10. Nikde jsem nenašel produkt KEY. Není nalepen na spodní straně ani pod baterií. V případě že budu muset někdy přeinstalovat Windoows, kde ho najdu? Děkuji.
1) Na produktové klíče používám PRODUCT KEY EXPLORER -> stahuj.centrum.cz/...
2) Pokud nejde system aktivovat, vyzkoušejte příkaz SLMGR z příkazové řádky
Start -> napsat cmd (jakmile to vyhledá onen program, kliknout na něj pravým tlačítkem a zvolit "spustit jako správce") -> jakmile se spustí program (černé okno), tak začněte rovnou psát "slmgr.vbs -ipk vaše produktové číslo vč pomlček” a odešlete enterem. Chvíli to bude pracovat a pak napíše, že klíč byl vložen. Pak napište " slmgr.vbs -ato” a odešlete enterem. Zase to bude chvili pracovat a pak napíše, že produkt byl aktivován.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.