Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

OptiboX ZEBRA mini-zvuk

Od: ludmila1955* odpovědí: 2 změna:

prosím nejde mi manipulovat se zvukem z přístroje OptiboX ZEBRA mini zmáčknu žlutý knoflík ,zkusím levý repro,nebo pravý,stereo či mono ale vůbec to nereaguje jde to akorát přes ten tel.ovladač,někdy mám čárky až skoro na konci může někdo poradit co je špatně? moc děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, obecně - propojit správně přístroje, resp. použít správné kabely, nastavit si zvuk v jednom přístroji a také ve druhém - tedy, je-li vše správně připojeno, aby tam zvuk vůbec fungoval, tak si u obou přístrojů projít nastavení pro zvuk (viz menu přístrojů a dle návodů k nim). Zdravím!

P.S. V té TV zvuk z přístroje funguje, ale je tak slabý, že musíte nastavit hlasitost maximální?

doplněno 08.07.15 13:24:

Myslím, že tam někde je něco špatně nastaveno nebo je hlasitost výstupu či vstupu stažená (je malá). Třeba na to přijdete časem (nebo náhodou).

ludmila1955*
hodnocení

přesně tak jak píšete funguje ale je slabý jestli tam třeba není něco špatně nastavený,hledala jsem zvlášt zvuk v menu ale nic jsem nenašla,totéž mám i v jiné místnosti ten samí přístroj a tam si to pustím stačí to dát na 3čárky a je to dostatečně nahlas tak nevím no nevadí není to zas tak důležité spíše zajímavé proč je to?jinak moc díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]