Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Podle stránek microsoftu by tato tiskárna měla plně fungovat s windows 8, tomu ovšem tak není. Ani na notebooku s win8 ani na pc s win8 nejede, nefunguje ani přes USB převodník, ani přes paralelní port. Na PC se jeví, že je nainstalovaná a je uní i zelená fajfka, avšak, když chci cokoliv s tiskárnou provést tak to není možné, nelze vytisknout ani zkušební stránku, napíše mi to, ža se byla odeslána , ale tiskárna nedělá vůbec nic! Pod windows XP nebo linuxem funguje perfektně. pokud kliknu na tlačítko zkušební stránky znovu, tak se zobrazí zpráva, že nelze testovací stránku odelat a pokud sputím poradce pri potížích, který mi zatím nikdy s ničím nepomohl, tak ten vždy restartuje službu zařazování tisku. Občas nejde okno nastavení tiskárny ani zavřít, a zhavaruje to s kritickou chybou, že nastaveni nelze uložit, a občas nejde ani jakékoliv nastavení tiskárny otevřít, protože zase vyskočí kritická chyba, že nelze cosi s nastavením a bla bla bla... Už mne to s odpuštěním pěkně s*re... Krucinal... Funguje mi už 17 let a kvůli blbejm widlím teď nemůžu tisknout...!
Mrkvosoft tvrdí ale něco jinýho: microsoft.com/...
Novou tiskárnu fakt kupovat nebudu, stačí, že si musím koupit do školy nějaký tablet a už na ten nemám peníze!..
Prosím poraďte mi! Nebo už někoho fakt nakopu do řiti
Dobrý den, kdyby šlo o hru, která funguje pod OS WIN-XP, ale nejde pod OS WIN-8, tak bych poradil změnit režim kompatibility u spouštěcího souboru (jeho zástupce). Nešlo by to také u té tiskárny? Tedy, donutit ji, aby pracovala jako pod OS WIN-XP. Zdravím!
doplněno 08.07.15 11:00:No, to je právě to, co nevím . Chtěl jsem Vám dodat trochu optimismu. Ale, když máte tiskárnu nainstalovanou (její ovladače a obslužné programy), tak tam nějaké soubory EXE budou.
Třeba by se něco (dílčího) povedlo.
doplněno 08.07.15 12:59:No, já jsem k (jiné) tiskárně dostal instalační CD a nebyl potom problém. Já bych si ten ovladač raději nainstaloval (bude snad na stránkách výrobce tiskárny).
doplněno 08.07.15 14:59:blechta - zkuste to dle návodu viz odkaz nebo si postup zkontrolujte.
A jak bych to měl udělat prosím? Tiskárna není soubor, tudíž se nemůže nijak spustit v kompatibilním režimu jako soubor... Obávám se, že takto to asi nepůjde...
Stáhněte si driver pro svůj OS pro vaší tiskárnu. Mimochodem, vidle blbé nejsou, problém je u vás v hlavě, sprosťáku.
No problém bude v tom, že jsem ty ony ovladače nikde na stránkách hp nesehnal. A u XP jsem zapojil a jelo to...
Nevykládejte nesmysly, ovladače pro vaší tiskárnu jsou pro všechny OS až do W8.0 a vyhledání mě trvalo asi tak minutu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.