Dobrý den,mám tablet HP ElitePad, win 8.. Před 3 dny začaly probíhat aktualizace, které jsou dokončeny ze 100%, prosíme nevypínejte počítač a stále proces probíhá, nevíte někdo, jak ho ukončit? restart nefunguje. baterii vyndat nelze.
Mne spíš napadá otázka, proč si pořizujete profi tablet, když ani nevíte, že tablet se stejně jako noťas natvrdo vypíná dlouhým držením tlačítka napájení
myslíte, že jsem pitomej a neumím natvrdo vypnout tablet? Ten proces aktualizace trvá několik dní, tablet byl pár dní mimo wifi, kde aktualizace začala. Myslel jsem, že když bude u wifi, kde je uložené heslo, tak se proces dokončí. Ten je dokončený ale pořád to pracuje - 3. den. Takže bude nejspíš něco špatně.
Instalace aktualizací probíhá nezávisle na připojení. Pokud máte pocit, že se aktualizace nezdařila, nezbývá než zkusit třeba bod obnovy. Při spuštění držet tlačítko hlasitosti, ale to vy určitě víte
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.