Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Windows 10 zdarma

Od: danner122 odpovědí: 7 změna:

Ahoj ve win 7 mi naskočil že si mužu zdarma rezervovat ten windows 10. Mylíte že to bude fakt zdarma? Jde o to aby mi tam třeba za rok nenaskočilo že si ho musím koupit. Dále nemám nějak extra vykoný notebook tak aby nebyl nějak náročnej a abych zvládnul instalaci.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hj
hodnocení

1x

Pokud umíte napsat sem na poradnu, instalaci zvládnete bez problémů.

hodnocení

0x

#Windows+10+zdarma

doplněno 19.07.15 11:50:

Upgradoval jsem již kdysi zdarma z Visty na Win.7. Vše je v pořádku.Win.7 bude ještě asi 5 roku podporován. Win.7 mi vyhovuje a tak počkám těch pět roku a pak si koupím nový pčítač i s novým softverem Win 10 už bude zastaralý.A i můj počítač bude už dědečkem 14 roku.

wasube*
hodnocení

0x

Microsoft že by dával něco zdarma?*ee**smich*

doplněno 07.07.15 19:44:

Vím že to dávali na testovací období, ale ted? Nedělá si někdo šprtouchlata?*hi*

ctenar*

Chteji, aby vsichni uzivatele starsich Win presli W10, proto jim je davaji kompletne zadarmo. Tak se muzou zamerit jen na jednu platformu a ve vysledku usetri.

hodnocení

0x

W10 budou zdarma 1 rok pro W7 a W8 .

ctenar*

Uzivatele w7/w8 musi prejit na w10 (zdarma) do 1 roku od uvedeni w10 na trh. w10 jim pak budou fungovat naporad (zdarma).

Osobně počkám na sedmičkách tak třičtvrtě roku než vychytají muchy. Vím že zkušební verze jsou mezi testery už dlouho takže by už všechno mělo fungovat ale stejně nevěřím že by mrkvosoft zplodil něco co bude fungovat na sto procent bez chyb.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]