Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat z paměti můj přihlašovací mail?

Od: cekrops® odpovědí: 14 změna:

Zdravím. Nevíte jak mám vymazat na seznamu.cz všechny přihlašovací maily? Pomocí delete mě to nejde. . :( Díky.

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

iz*
hodnocení

0x

Mazat můžete jenom u sebe,

na Seznamu nic nesmažete.

hodnocení

V práci mě to běžně jde. Ale doma ,když kliknu levým tlačítkem na myši , tak mě vyjede několik mailů - mezi nimi i ty které už nepoužívám . Proč mě to nejde vymazat nechápu.

hodnocení

0x

historie-vymazat nedavnou historii-vše

hodnocení

A kde to najdu tu historii. V CCeanru to tam mám zatržené ale stejně to tam furt zůstává...

ben®

Dobrý den, pokud umíte s CCleanerem, tak také vymažte cookies a mezipaměť prohlížeče.

Mohlo by to pomoci. Zdravím!

doplněno 04.07.15 09:02:

V tom případě zkuste vymazat mezipaměť přímo v nastavení prohlížeče. A také na Seznamu zrušit volbu trvalého přihlášení ke schránce (ale, to by mělo zmizet po tom vyčištění prohlížeče).

hodnocení

Cookies jsem v CCleanru zaškrtl . Ale mezipamět jsem tam nenašel :(

hodnocení

0x

Dejte prohlížeč do původního nastavení

Explorer→nástroje→možnosti internetu→karta upřesnit→tlačítko obnovit

Firefox→nápověda→technické informace→obnovit aplikaci Firefox

hodnocení

Já používám Google Chrome .

Chrome-klikněte v pravé horní části na tři čárky pod sebou a vyberte nastavení.Na konci stránky s nastavením klikněte na odkaz "Zobrazit rozšířená nastavení".Zde znovu na konci stránky klikněte na tlačítko "Reset nastavení".V zobrazeném dialogu klikněte na tlačítko "Resetovat"

hodnocení

Tak jsem to udělal a stejně tam ty maily mám pořád... Ale díky za snahu .

Jeětě zkuste toto:

Klikněte na tři čárky .

Vyberte možnost Další nástroje.

Vyberte možnost Vymazat údaje o prohlížení.

V dialogovém okně zaškrtněte možnost od počátku věků, smažete vše.

Klikněte na tlačítko Vymazat údaje o prohlížení

hodnocení

Tak už je to OK. Nakonec jsem zrušil zaškrtnutí automatické vyplňování formulářů + uložení hesel. Ale díky za rady!

isteron
hodnocení

0x

Na prehliadačoch sa dajú vymazať aj prihlásenia a heslá po jednom, na každom prihlsení, alebo emaili zvlášť. Ja napríklad nemám uložené v zozname hesiel bankové heslá, ale prihlásenie na môj účet funguje aj ďalej, len sa skryje heslo.

hodnocení

To už je na mě příliš složitý... :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]