Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak stáhnout z FB svoje nahrané video

Od: jarm® odpovědí: 9 změna:

Mám na facebooku 2 svoje videa, která si chci stáhnout na externí disk. Myslela jsem si, že to funguje jako u fotek - možnosti stáhnout. Tam je sice stáhnout SD - ukáže se mi na obrazovce malé okno, stáhnout HD, mám video přes celou obrazovku a v obojím případě se nic nestahuje. Děkuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, Vy máte na FCB dvě svá videa - a to nemáte originál v PC jako zálohu? Jaký to je formát souboru? Podle druhu prohlížeče by to zřejmě šlo přes doplněk do prohlížeče.

Tedy, stejně, jako se např. stahují videa z YouTube. Zdravím!

doplněno 03.07.15 09:19:

jarm - já znám pouze doplňky pro Firefox. Jeden již zmínil kolega (měl jsem ho dříve také).

Nyní používám ve Firefoxu Video Downloader Professional. Jinak, to video může být i FLV.

Až doplněk najdete, tak po jeho stažení a instalaci musí být ještě restart Firefoxu.

doplněno 03.07.15 18:37:

jarm - doplňky v češtině moc nejsou, tak si musíte poradit. Můžete vyzkoušet i ten můj. Ale, myslím, že jste ještě nepotvrdila, zda máte Firefox. Tak, snad ano.

addons.mozilla.org/...

doplněno 04.07.15 08:23:

jarm - tak, nejdříve Vám gratuluji, že jste to zvládla (a bez nářků, že to nejde). Pokud také použijete ten "můj"doplněk, tak jen upozorním, že on po nějakém čase začne zobrazovat okénko a žádá si registraci, resp. příspěvek pro autora doplňku. Je tam i možnost odklepnout, že mu vyhovíte později - to udělám a on se zase na několik dní uklidní a neobtěžuje okénkem.

hodnocení

Bene, nemám orifiginál, nahrané video je z roku 2007, když jsem na počítači začínala a neměla jsem žádné zkušenosti se zálohováním. Neumím to zjistit, ale vide o je asi ve formátu MOV. Pokud máte odkaz na nějaký doplněk, prosím o odkaz.

hodnocení

ben: - mám Firefox, zkusím i toto, abych mohla i někomu v okolí poradit

frkotou*
hodnocení

2x

Pro mozilu je takový doplněk ant video downloader a když se přehrává nějaké video, tak stačí kliknout na ikonku toho doplňku a už se stahuje.

hodnocení

nemáte prosím odkaz kde stáhnout, nemohu to najít a kdyby to bylo v češtině, byla bych vděčná, děkuji

frkotou*

addons.mozilla.org/... tady. Kliknete na add, ono se to stáhne potom se vám otevře okno, kde to označíte a dáte nainstalovat. Vypnete a zapnete firefox a objeví se vám nahoře ikonka zelená kulička a vněm modré A. Spustíte video a na kuličce bude běhat ikonka diskety a na kuličku jednou kliknete a spustí se stahování.

hodnocení

S U P E R - funguje, díky.

Mám jeden tip na stahování videa z youtube: mezi www. a youtube napsat ss (dvě s), dát enter a stáhnout

@jarm

www. a youtube napsat ss (dvě s),
díky za radu - Ok

hodnocení

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]