Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přeplněný HDD

Od: humbucker* odpovědí: 8 změna:

Ahoj. Mladá slečna od sousedů, mě oslovila jako odborníka. Že se jí seká Noťas. Začal jsem v něm trošku listovat a zjistil jsem, že má až ná pár set kilo plnej HDD. Ten je velkej asi 135 Mega. Hledal jsem v něm, co by šlo odmáznout a odstranil jsem jen nějaké věci z Dočasných souborů. Asi 3.3 Mega. Další nějak velké věci jsem už nenašel. Ale, netvrdím, že tam ještě něco nešlo odstranit. Pod čím, by to šlo najít? Můj mladej není ve státě a tak se o to pokouším tady. Díky.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud mažete ručně (bez programu CCleaner), tak vymažte veškerý obsah ve všech složkách TEMP. Dále cookies a mezipaměť všech prohlížečů internetu. Také obsah Koše. Nejvíce místa zřejmě získáte vymazáním bodu obnovení, resp. zakázáním Obnovení systému. Tedy, pokud vše funguje - můžete zakázat, restartovat NTB, znovu povolit a opět restart NTB.

No, dalo by se ještě více, ale uvidíte, kolik místa na HDD se uvolní. Zdravím!

zztop*
hodnocení

1x

Jestli má hdd velkej 135mega tak bych spíš doporučil výměnu za novější model. Chudinka takového odborníka. Neuškodí ani vymazání neaktuálních aktualizací a podobných cipovin

hodnocení

1x

Pomůže také zákaz spánku (Hibernace), pokud je povolen (zabírá někdy i pár GB) nebo Ashampoo WinOptimizer 2013, případně starší verzi...jen na okraj - disk je asi 135GB...ne 135 Mega...nebo se mýlím?

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Jasně Nonku. Mají tak být Giga. Jako vždy jsem se trapně přepsal. Jinak, normálně tyhle věci rozlišuju. Při označení se odborníkem jsem taky zapomněl použít ,,uvozovky,, . Školačka tu darebnou sklapovačku poslala nějakýmu kámošovi. Tak budem uvidět, jak si s tím poradí. Prý je to IŤák. Synek říkal, že tak si dneska říká každej trouba. Třeba nebude.

majak52
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste také mrknout na tento prográmek: dwn.cz/.... Ukáže vám, které adresáře jsou vydatné. Také může být užitečné zapátrat po duplicitních souborech - např. pomocí slunecnice.cz/...

To zztop: Vy víte, jak vyházet zastaralé aktzualizace? Sem s tím, prosím! Štvou mě, ale zbavit se jich neumím. Díky.

ctenar*
hodnocení

0x

SpaceMonger zobrazi, co zabira nejvice mista.

doplněno 04.07.15 04:03:

FolderSizes. 15dni trial.

repkin*
hodnocení

0x
Filmy a fotky vypalit, fotky muzou i na cloud, potom z PC vymazat, s tim jsem mel vzdy problem ja, posleze zbytecne programy co nepouziva, presunout slozky z plochy jinam a na plochu jen zastupce, misto pozadi jen cernou barvu. Pripadne poridit dalsi hdd.

praivo*
hodnocení

0x

Smazal bych třeba stažené soubory, vysypal koš (plný může být dost velký), odinstaloval nepotřebné programy a bordel (AdwCleaner), podíval se jestli tam nejsou 2 antiviry a případně jeden zlikvidoval...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]