Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřeboval bych poradit s připojením k internetu, respektive s vysvětlením. Podotýkám, těmto věcem skoro vůbec nerozumím, na připojení a potíže s internetem vždycky někoho jednám, ale zajímalo by mě toto:
-mám dva počítače. Na jednom mám připojení přes modem ADSL a rychlost by měla být 100 Mb/s (do počítače vede od modemu kabel)
- u druhého PC, respektive notebooku, mám Bezdrátové připojení k síti, o rychlosti 54 Mb/s,
Faktura chodí na internet ADSL Standard - k pevné lince, jiná faktura nechodí (pak samostatně na pevnou linku).
Je to v pořádku?
Předpokládám, že notebook se připojuje bezdrátově k modemu, který je připojen na pevnou linku s ADSL. V tom případě si platíte linku (připojení k síti internet) a je jedno kolik počítačů a jak (kabel, bazdrát) je k modemu připojeno. (samozřejmě omezeno možnostmi modemu).
Druhá věc je, že máte zvlášť fakturu na pevnou linku a zvlášť na internet. To je předpokládám proto, že máte pevnou od jiného poskytovatele než připojení k internetu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.