Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký AutoCAD mi půjde pod win7?

Od: zbynek1* odpovědí: 8 změna:

Neví prosím někdo, jakou verzi autocadu rozchodím bez potíží na windows7? Děkuji

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ctenar*
hodnocení

2x

Podle specifikaci i ten posledni AutoCAD 2016 bezi na Win7.

zbynek1*
hodnocení

To jsem z toho jelen, mám verzi 10 a 11 a když spustím instalaci, tak mi to píše u obojí, že instalace v tomto systému není možná...*ee*

Jaký AutoCAD mi půjde pod win7?
ben®

Dobrý den, není problém spíše ve 32-bit a 64-bit? Jaký máte OS a jaký program? Tedy, je to 32-bit nebo 64-bit? Zdravím!

doplněno 02.07.15 12:09:

Pokud je OS 64-bit a program je 32-bit, tak by to snad vadit nemuselo. Kdyby byl OS 32-bit a program 64-bit, tak to vadit bude. Ale, jak je vidět, tak AutoCAD je specifický program a vyžaduje asi "přesnost".

ctenar*

Presne tak. AutoCAD se dela ve 2 verzich: 32bit a 64bit.

Tazatel se asi snazi instalovat 32bit AutoCAD do 64bit Windows (nebo obracene).

Take stoji za povsimnuti, ze AutoCAD nebezi na W7 Starter, W7 Home Basic a W7 Enterprise.

zbynek1*
hodnocení

Aha, tak to bude asi ten problem. Koukal jsem že win mám 64bit a u toho cadu jsem to nenašel, tudíš soudím že 32.

Jakmile seženu 64 tak dám vědět jak to dopadlo.

zbynek1*
hodnocení

Tak jsem sehnal verzi 64 bit a už mi to funguje :)

Bohužel jsem měl dříve verzi 2002 a toto se už dost liší*zed*. Potřebuji ještě poradit jak vložit na pozadí obrázek, který bych si podle toho orýsoval...u 2002 jsem to uměl ale tady je to asi nějak jinak...*ee*

nebo aspon přibližně oblast kde mám hledat...

Jaký AutoCAD mi půjde pod win7? #2
ctenar*

Google je tvuj pritel .

zbynek1*
hodnocení

Všem vám děkuji, moc jste mi pomohly *pivo*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]