Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
dneska jsem ráno zapnu notebooku (Windows 7), přihlásím se na facebook (jen když jsem přihlášená) a neustále mám u myši takové to modré kolečko, jako když něco nabíhá. Tak promažu cookies, historii a všechno, v Mozille, kterou používám. Pak projedu notebook CCleanerem. Pro jistotu zkouším v jiném prohlížeči, Explorer, to samé. Ale pouze na stránce facebook.com/... Na žádných jiných stránkách tento problém nemám. Tak se rozhodnu, že to vyzkouším i na starém stolním PC. Zapnu ho (mám Windows XP) a co nevidím. Zapnu facebook. To samé v bledě modrém, akorát že u kurzoru myši jsou logicky přesýpací hodiny. Zase opět jen na stránce facebooku.
Z toho jsem vyvodila, že problém není na mojí straně, ale na straně facebooku. Nebo se mýlím? Čím to je a mám to nějak řešit? Děkuji všem za rady a názory.
@anizonka: Ahoj, přidám další informaci: Mám WXP a prohlížeč Opera 12.17, na FB se myška chová normálně a modré kolečko se neukazuje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.