Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modré kolečko u myši jen na facebooku

Od: anzionka® odpovědí: 8 změna:

Dobrý den,

dneska jsem ráno zapnu notebooku (Windows 7), přihlásím se na facebook (jen když jsem přihlášená) a neustále mám u myši takové to modré kolečko, jako když něco nabíhá. Tak promažu cookies, historii a všechno, v Mozille, kterou používám. Pak projedu notebook CCleanerem. Pro jistotu zkouším v jiném prohlížeči, Explorer, to samé. Ale pouze na stránce facebook.com/... Na žádných jiných stránkách tento problém nemám. Tak se rozhodnu, že to vyzkouším i na starém stolním PC. Zapnu ho (mám Windows XP) a co nevidím. Zapnu facebook. To samé v bledě modrém, akorát že u kurzoru myši jsou logicky přesýpací hodiny. Zase opět jen na stránce facebooku.

Z toho jsem vyvodila, že problém není na mojí straně, ale na straně facebooku. Nebo se mýlím? Čím to je a mám to nějak řešit? Děkuji všem za rady a názory.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

joudic*
hodnocení

2x

ano dela mi to uz tyden taky (vetsinou kdyz si otevru zpravy), je to problem fb... vsimnete si, ze po odhlaseni z FB uz ne

hodnocení

Děkuji za info. Zkuste prohlížeč Google Chrome, v tom jediném to nedělá.

hodnocení

0x

@anizonka: Ahoj, přidám další informaci: Mám WXP a prohlížeč Opera 12.17, na FB se myška chová normálně a modré kolečko se neukazuje.

hodnocení

A jak to, že to někomu jde a někomu nejde? *ee*

joudic*

protoze to dela jenom Firefox

hodnocení

@Joudic: Nedělá, dělá to i Explorer, zkoušela jsem to.

hriba852
Mam stejny problem.
hodnocení

Díky za echo hriba852. *placni*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]